• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Tuleje drążków regulacji zbieżności koła tylnego

skladak

Nowy
Auto
166 2.4 jtd 2002
Witam, Panowie mam pytanie.
Czy występują same tuleje drążków zmiany zbieżności koła ? czy tylko wymiana calego drążka?
chodzi mi o ten drążek- nr 1 na schemacie :

naread.png

Załączniki

• naread.png
    naread.png
    782 bajtów · Wyświetleń: 482
Można kupić tylko cały drążek. Chyba, że używki. Zresztą bez sensu było by kupowanie samej tulejki gdyż końcówki drążków mają tuleje metalowo-gumowe które jak wiadomo potrafią się zużywać.

Odkopię temat.
Udało się coś znaleźć w temacie tulejek do tych drążków ? Myślę żeby wstawić tam poli, bo sam mechanizm jest raczej niezniszczalny.

Przerabiałem temat całkiem niedawno i niestety pozostaje tylko kupno uzywki lub nówki jak ktoś ma odpowiedni zasób PLN ;) ja skusiłem się na używki w dobrym stanie i jestem zadowolony:)

jest jeszcze opcja żeby wysłać to dziadostwo do strongflexa czy innych temu podobnych żeby dorobili. Będę musiał obadać temat.

Wydaje Mi się że gdzieś na necie widziałem tuleje poli do tego Poszukam i dam znac

Mam w niezłej cenie całe drążki regulacyjne.

Amortyzatory
Powrót