Witam serdecznie
To moj pierwszy post i od razu niestety chcialbym sie zwrocic z prosba o pomoc. Mam taki problem, że czas pokazywany przez ICS rozni sie od rzeczywistego o 20 minut (ICS spoznia sie). Nie moge znalezc nigdzie ustawien zegara, opcja "rds time" czy cos takiego jest, ale nie da sie zaznaczyc... Skad ten ICS w ogole wie ktora godzina? Wyjalem bezpiecznik, myslalem, ze sie zresetuje czy cos, ale nie nic to nie dalo. Bede wdzieczny za pomoc.
Pozdrawiam
Jeśli masz GPS to ustawia się sam.Napisał 42n8
U mnie co do minuty działatez przez GPS nie da sie ustawić ręcznie.
PS. uzupełnij profil !
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
SERWIS KLIMATYZACJI
Wypożyczę oryginalne blokady rozrządu: TS 16v 1.8-2.0; V6 24v 2.5-3.0
Pomiar grubości lakieru.

Jak wejdziesz do ustawień ICS-a to masz tam opcje sprzężenia zegara z RDS-em i jak odpalisz radio na stacji która nadaje RDS to zegar będzie uaktualniał godzine z radia.
Ja tak ustawiłem i jest OK. Ale zdarza sie jak mam radio ustawine na stację lokana która nie nadaje sygnału RDS to zegar pokazuje dziwna godzine, wówczs przełączam na inną stacje i godzina się zmienia na własciwą. Pozdrawiam.
janczyz

Witam jezeli masz w tym aucie nawigacje satelitarna to zeby ustawil sie czas musisz wlozyc do czytnika tej nawigacji plytke navi ktoregos z krajow europy innej mozliwosci ustawienia czasu nie ma .Temat poruszany na forum wielokrotnie.
Acha, dziekuje bardzo za pomoc.
Albo wypnij kostke z tyłu od czytnika navi . Jeśli ją wypniesz to odblokują się ręczne funkcje ustawienia zegara w ICSie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki