Panowie sluchajcie wiekszosc z nas sa laikami w temacie elektroniki ale szybko sie uczymy czy mogli byscie tak krok po kroku ale naprawde krok po kroku wszystko wyjasnic z fotkami aby dvd podlaczyc pod ics????
bedziemy bardzo wdzieczni prosimu manual ale tak z opisanym kazdym krokiem jak byscie dzieciom tlumaczyli tak bedzie najlepiej z gory dzieki

Teoretycznie tak, mam w planach to sprawdzić w praktyce, tylko ciągle mam jakieś ważniejsze wydatki... Muszę kupić kamerkę, dodatkowo z tego co obgadałem swego czasu z kolegą Danusem trzeba się upewnić, że kamerka naprawdę jest w systemie PAL. Często w ogłoszeniach piszą że obsługuje oba systemy (wykrywa je), co brzmi trochę niekoszernie. No bo kamerka jako źródło obrazu co ma niby wykrywać, skoro to ona generuje sygnał...
Jest ktoś w stanie odpłatnie zmontować takie kable? bo ja nie mam pojęcia o co tam chodzi z tych zdjęć, co tu były, a za bardzo nie mam czasu siedzieć nad tym i dochodzić kabel po kabelku co i jak![]()

Pytanie do kolegów którym się udało podłączyć to dvd czy według tego schematu mogę podłączyć je zamiast z tyłu ics'a pod wtyczkę navi w bagażniku. Chcę tak zrobić ponieważ planuję zamontować je na miejscu navi(do którego i tak nie mam płyt)
A i jeszcze jedno pytanko czy zamiast włącznika ON-OFF można zasilanie wziąć z zasilania navi czyli po naciśnięciu navi na ics włączalo by sie dvd ?
I tak na marginesie zna ktoś jakieś kamery z sygnałem rgb które można by użyć jako cofania?

włącznik obrazu tvon jest groundem, czyli ? czyli podajesz mase na pin zeby uruchomic ekran
ze wam sie chce nadal bawic w te dvdja tego poraz kolejny bym nie robił
![]()

A no che mi się chociaż wolał bym kamerę cofania ale od 2 tyg szukam na necie informacji i nic konkretnego nie znalazłem, jedynie konwerter a to troszkę za drogo.
Kayrol widzę że jesteś obcykany w tym może wiesz lub znasz kogoś kto może mi pomóc z telefonem w mojej belli (to tak na marginesie)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki