• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[166] Problem z ogrzewaniem

U mnie taki błąd pojawił się, gdy niedokładnie wcisnąłem wtyczkę od przełączników klimy z tyłu ICS (czarna wtyczka na samym dole "z hebelkiem"). Po dociśnięciu tej wtyczki klima ruszyła bez problemu.

W moim przypadku komunikat "Momentary connection to air conditioner faulty" pojawił się w wyniku tego:

Towarzyszył temu smród w kabinie i pełne zadymienie :) Przyczyną mogłybyć pozostałości po cieknącej nagrzewnicy...

U mnie jest Identycznie tyle ze obyło się bez dymu - dobrałem się do tego z powodu niedziałającego oświetlenia wnętrza ale po wyjęciu tego szarego przekaźnika coś się stało z klimą i w ogóle nadmuchem (Momentary connection to air conditioner faulty). Nie wiem czy jest to jakoś zespolone bo nie moge dostać tego szarego przekaźnika;/;/

Amortyzatory
Powrót