Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 33/164 - Te dwa modele były produkowane na przełomie lat 80. i 90. Alfa Romeo 33 posiadała silniki typu Boxer, które dziś są wykorzystywane m.in. w Subaru i Porsche. Alfa 164 to z kolei pierwsza duża limuzyna produkowana za kadencji FIAT-a. Oba samochody posiadały napęd na przednią oś, a w najmocniejszych wersjach - na obie osie.
Użytkownik Pirat drogowy

Przestał mi kręcić wentylator chłodnicy i dzisiaj w korkach temperatura podeszła mi już na ponad 110'C. Jakie przewody trzeba spiąć aby sprawdzić czy wentylator jest sprawny? Bezpiecznik jest ok.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik

Użytkownik Romeo
Użytkownik Pirat drogowy

kompresr do Ts? podobno jakies Rotrexy można zastosować....
1. ALFA ROMEO 164 TS BIAŁA (BYŁA)2. ALFA ROMEO 164 TS ZIELONA (BYŁA)3. ALFA ROMEO 164 TS CZARNA (JEST)4. ALFA ROMEO 164 TS GRANATOWA (JEST ALE NA CZĘ�I)5. JUŻ NIE DŁUGO
-
Użytkownik Romeo

brązowy to zwykle masa....
AR 164 3.0 V6 1994 do odbudowy, Golf V klekot do jazdy :-)
Użytkownik Romeo

Panocki,
nie poniewieraja gdzies sie komuś po garażu zbędne zaślepki na mocowanie żarówki do soczewki przy lampach przednich ? :-) (chodzi o ta środkową, bez wtyczki która jest przy drugiej zaślepce gniazda żarówki drogowych..)
gdzies mi mechanior zgubił jak rozbierał przód... :/
-
Użytkownik Ogier
Użytkownik Ogier
Użytkownik Romeo
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
alfa 33
, drogo amigas bielsko
, deska rozdzielcza 164
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia