U mnie tak nie maświecą na żółto i raczej bez takiego blasku.
U mnie tak świeci postojówka. Niestety tylko jedna- bez modyfikacji żadnych. Druga niestety już świeci na pomarańcz- woda dostała się do reflektora, gdyż ta zakrywka od żarówki z tyłu została przeze mnie dopiero przytwierdzona do lampy za pomocą taśmy izolacyjnej. No i dostaje się tam woda.
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/
U mnie tak nie maświecą na żółto i raczej bez takiego blasku.
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Lancia Delta 1.8 8V
Wcześniej:
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
Widok rzadko spotykany ( przynajmniej u mnie), a jak już jest to przez moment cieszy oko że ho ho
![]()
.:F360:.
Taki obrazek jak najbardziej cieszy oko.
Zauwazyłem, że ten wskaźnik jest średnio dokładnie wyskalowany. Jak pokazuje mi 1/4 baku, to po przejechaniu 50-80km, zapala się kontorlka od rezerwy. Nie wiadomo czy to zostału już tylko 5 litrów czy jeszcze można jeździć i jeździć. Jak się zaświeci i zatankuje 10 litrów to mam więcej ropy niż po poprzednim tankowaniu.![]()
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Lancia Delta 1.8 8V
Wcześniej:
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
He he ja mam podobne jaja
Pływak to jest niezły koleś, jak jadę pod górę to mam zawsze duuużo paliwa :-)
Jak hamuję na światłach to rozerwa potrafi się zapalić :-) a jest np 1/4 baku![]()
To przez konstrukcje paliwomierza- a raczej jego konstrukcja. Tam jest taka puszka i otwory do niej (analogicznie jak czujnik od płynu hamulcowego) i w zasadzie on pokazuje to co jest w tej puszce, a nie w zbiorniku.
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/
Chętnie, ale zanim operacja to trzeba dokładnie grunt zbadać, czyli sprawdzić co tam i jak siedzi, czego brakuje itd.
No i to pod blokiem mnie trochę zaczyna przerażać![]()
Wieczorkiem to w okolicy zaledwie 5°C już mamy, ehh
Ale podziałać zawsze fajnie
Zakopianka, wczoraj podczas powrotu do domu.
Ostatnio edytowane przez marcineczq ; 05-10-2009 o 23:56
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (1 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki