Taka sytuacja występuje na wolnych obrotach. Dodaj gazu i zobacz czy się uspokoi.
gazowanie nic nie daje w chwili włączenia nawet nie przygasają pozostałe światła a jak wiadomo podgrzewanie potrzebuje dużych zasobów prądu czyli nie grzeje i nie wiem czy jest na to jakiś domowy sposób
Sprawdzałeś bezpieczniki? Może też być wina przekażnika. Niestety nie wiem gdzie on sie znajduje. Zobacz też połączenie przy tylnej szybie , może sie wsówka wypięła bądż zaśniedziała. Masz 12V czy 24V???
Ostatnio edytowane przez bladx ; 03-01-2010 o 11:52
Mamy rozumieć, że włączyłeś ogrzewanie i pojeździłeś trochę i nie grzeje? 164 tak ma, że na wolnych nie grzeje (tylko lusterka). Posłuchaj, czy przy włączaniu załącza się przekaźnik - od razu sprawdź go.

Dziwne, u mnie grzeje od razu.
Stawiał bym na przekaźnik, który jest w bagażniku, o ile mnie pamięć nie myli. Sprawdziłbym też bezpiecznik
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/
jary17 thanked for this post

Panowie, nie będę zakładał kolejnego tematu stąd ten mały OT,
mam nadzieję że się moderator nie pogniewa.
Bezbieczniek od podgrzania tylniej szyby swoją drogą, ale gdzie mamy bezpiecznik od podgrzania przedniej ?
Przejrzałem schematy Opis skrzynki bezpieczników z frontu i nie znalazłem...
Mam podgrzanie na przednią szybę ale w momencie załączenia tylu i lusterek nie uruchamia się.
Sprawdzałem , wtyk jest wciśniety i powinien przewodzić prąd.
Moderatora proszę o usunięcie postu, dziękuję.
Ostatnio edytowane przez marcineczq ; 05-01-2010 o 08:01
.:F360:.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki