![]() |
| Rejestracja |
FAQ
|
Regulamin |
|
| | #21 |
| Użytkownik Maniak resoraków Zarejestrowany: 10 2009 Samochód: Alfa Romeo 164 2.0L 8V Turbo Skąd: Łuków
Podziękował: 4
Podziękowań: 0 w 0 postach
| ---------- Post dodany o godzinie 17:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:06 ---------- I z tego co ja wiem... Turbina w silnikach benzynowych załącza się w zależności od obrotów lub od ciśnienia spalin |
| | |
| | #22 | |
| Użytkownik Dwusuwowiec Zarejestrowany: 12 2006 Skąd: Wrocław
Podziękował: 0
Podziekowań: 1 w 1 poście
| Cytat:
Ciekawi mnie za to, po coż sprawiłeś sobie taką turbobenzynę, a z jej walorów skorzystałeś raptem kilkanaście razy. Coś tu się nie kalkuluje ;-) Pozdrawiam, d. | |
| | |
| | #23 |
| Użytkownik Maniak resoraków Zarejestrowany: 10 2009 Samochód: Alfa Romeo 164 2.0L 8V Turbo Skąd: Łuków
Podziękował: 4
|
to było tak że mój teść lubi duże auta, a ja potrzebowałem samochodu i się do gadaliśmy... Jeździ się bardzo fajnie ale co mi z tego jak życia nie mogę używać, bo panna siadła dwa razy raz to mało nas tak przewiozł,a że chyba cały pacierz odmówiłem. Za drugim razem wsiadła. bo musiała i powiedziała że więcej za kierownicą nie siądzie bo nawet zaparkować nie potrafi... muszę mieć mniejsze auto jakiś peugot. punto corsa może honda civic.... Dlatego ją sprzedaje. Mi wygodnie i przyjemnie się jeździ, ale za drogo jest utrzymywać dwa auta. Mając tą alfę jestem skazany na bycie kierowcą, a czasami można by coś wypić, ale nigdy wiedząc że będę musiał prowadzić...
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 07-02-2010 o 08:40. |
| | |
| | #24 |
| Użytkownik Pirat drogowy Zarejestrowany: 04 2007 Samochód: Alfa Romeo 166 3.0 V6 2003r przed liftem Skąd: Scotland & Poland
Podziękowań: 5 w 5 postach
|
no tak z niewolnika nie ma alfaholika ,zawsze kiedy prowadze alfe nawet kosztem imprezy mam banana na twarzy ale to trzeba kochac
__________________ 166 3.0 V6 24v jest 155 2.0 16v jest 164 3.0 V6 12v byla 155 1.7 TS byla |
| | |
| | #25 | |
| Użytkownik Rowerzysta Zarejestrowany: 09 2009 Samochód: 164 3.0 V6 12V Skąd: WY
| Cytat:
Bo np moja to normalnie nie usiądzie za sterami kosmodromu jakim niewątpliwie jest 164, ale w awaryjnej sytuacji ( % ) do domu dowiezie delikwenta :-)
__________________ .:F360:. Ostatnio edytowane przez Majkel ; 07-02-2010 o 08:40. | |
| | |
| | #26 | |
| Redaktor Romeo Zarejestrowany: 09 2006 Samochód: V6 Busso 12v Skąd: Wrocław
Podziękował: 1
Podziękowań: 18 w 18 postach
| Cytat:
Ciekaw jestem ile potrwa sprzedaż, user od którego kupowałem Alfę sprzedawał ją z pół roku, a też wygórowanych pieniędzy nie chciał. | |
| | |
| | #27 |
| ViP Alfa i Omega Zarejestrowany: 02 2006 Samochód: AR164 3.0v6 24v Super+galaxy 2.8vr6 Skąd: Kozy k/Bielsko-Biała
Podziękowań: 3 w 3 postach
|
Ciężko sprzedać te nasze cuda-więc lepiej zainwestować w duży garaż i tylko kupowac hehe- czego sobie i wam życze!
|
| | |
| | #28 | |
| Użytkownik Rowerzysta Zarejestrowany: 09 2009 Samochód: 164 3.0 V6 12V Skąd: WY
| Cytat:
-------------------------------------------------------------------------------- Zdecydowanie więcej frajdy jest z nabywania, ale tu widać że kolega nie zdążył się z Alfą zaprzyjaźnić i zadurzyć w niej, bo moim zdaniem gdyby tylko zaiskrzyło między Wami Milfus86ukf, to z powodu kobiety - 164 byś się nie pozbywał :-p
__________________ .:F360:. | |
| | |
| | #29 |
| Użytkownik Rowerzysta Zarejestrowany: 07 2009 Samochód: 1. ALFA ROMEO 164 TS BIAŁA (BYŁA) 2. ALFA ROMEO 164 TS ZIELONA (BYŁA) 3. ALFA ROMEO 164 TS CZARNA (J Skąd: Chełm
Podziękował: 6
|
dlatego mam dwie i dwie na czesci razem 4 x164 |
| | |
![]() |
| ||||||
| Tagi |
| alfa, alfe, alfy, bydzi, ciężko, cuda, czego, czegos, deche, diagnostyczna, dobrego, duży, dzisiaj, fajna, fiata, garaż, hehe, jtd, katowicach, katowice, kluczyków, kolo, komu, koszalinie, koszty, kumam, kumatemu, kupowac, malowanie, mechanicy, mechanik, mechanika, metalowe, nasze, obramowki, pany, pomorzu, poszukiwana, powierzyc, powietrza, przepływomierz, radzimy, romeo, rozsądnemu, saloonu, service, servis, serwis, serwisy, sobie, solidnie, sprawdzeni, sprzedać, stacja, stronka, szukam, tanio, tapicerki, wam, więc, wymiany, wymienic, zajechał, zamków, zapalniczki, zarowke, zaufana, zawieszenie, zegary, żem |
| Narzędzia wątku | |
| |