Ja osobiscie tez nie mam takiego stabilizatora z przodu.
Jak sie nie myle,ale nie dalbym sobie glowy uciac za to,to prawdo podobnie byly one montowane w wersjach "V".
Czy wielka roznica,watpie zreszta mozna kupic dodatkowy stabilizator,ktory zostaje montowany na kielichach od amortyzatorow przednich. Widzialem taki stabilizator kiedys na internecie, ale cena ~230Euro.
Jakich wersjach "V"?? A poza tym nie myl rozporki (ktora w sume w 33 jest zbedna) ze stabilizatorem. Z tego co mi sie wydaje chyba wlasnie tylko 1.4 nie mialy stabilizatorow.
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS

Witam, tak zakupiłem komplet 4 sztuk. Na stronie http://www.superpro.pl/ wyszukałem interesujący mnie asortyment i zamówiłem przez maila podanego w zakładce kontakt. Termin realizacji nie był krótki, ale to raczej z powodu że nie posiadali tych części w Polsce(ogólnie ucieszyło mnie to że mogłem zamówić te części z polskiej strony www). Mam nadzieje że poliuretany posłużą dobrze.
Dziękuję za info. Sprawdzałem póki co dosyć pobieżnie i wynika że asortyment kończy się na serii II
Chyba, że coś z SII podchodzi do SIII? Ale mam zbyt duże wątpliwości co do kompatybilności (vide np. amortyzatory), żeby w ciemno zamówić.
Chyba że koś podpowie czy S.II miała taką samą grubość drążka stab. jak SIII?
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS
DaniioDTB, jak tam eksploatacja tym poliuretanów? Nic się nie zmieniło na minus?
W ogóle to jesteś w stanie ocenić ich twardość jak miałeś je w ręku? Czy jakoś wyraźnie twardsze od gumy, czy raczej porównywalne?![]()

Minusów z tej wymiany do tej pory nie zaobserwowałem. Na pewno zaraz po zmianie różnica była zauważalna, ale na pewno duży wpływ na to miało to iż poprzednie gumy były mocno wyeksploatowane. Myślę że warto było w to zainwestować tym bardziej że koszt zamówienia tych gum byłby porównywalny ze standardowymi.
Na tę chwilę mam trudności z określeniem jak się jeździ ponieważ wczoraj szczęśliwie udało się dotrzeć do domu z uszkodzonym czopem od strony tylnego prawego koła. Auto stało się niestabilne ponieważ koło mocno się buja.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki