Witam, poszukuje gum do stabilizatora przedniego ( widoczne na foto jako 3 i 4), gdyby ktoś posiadał namiary na takie gumy to prosiłbym o lnik, info priv lub po prostu o odpowiedz na temat. Od momentu zmiany kół na letnie/szersze, jazda z takimi luzami stała się dosyć nieprzyjemna szczególnie w koleinach i w nagłych sytuacjach. Poszukuje tych gum i ciężko mi jest je znaleźć, może ktoś posiada wiedzę czy będą pasowały od jakiegoś innego modelu?
a vemapol? zapytaj o nr impergoma![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html

Numer 4 u brata udało się kupić i wymienić, ale 3 niestety nie. Gumy były kupowane w motorino(euro-moto fan), pewnie w serwisie też się uda, bo te co kupowaliśmy to były oryginały AR.

w skodzie 100 były podobne albo nawet takie same. tak się zastanawiałem czy będą pasowały bo mam zawieszenie od innej 33 i się zdziwiłem że coś takiego było w 33 bo u mnie nie było tych stabilizatorów.
Nr "4" były do niedawna dostepnę w ASO bez problemu. Nr 3 niestety wyczerpane.
Ale jest dobra wiadomość - na ebay.uk sprzedawca z Węgier wystawia cały komplet oryginałów w znośnej cenie.
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS

zobacz w modelach fiata.
Ostatnio edytowane przez ptasior64 ; 21-04-2010 o 21:49

Pojawiły się u nas widoczne na fotce gumy stabilizatora firmy Super Pro wykonane z poliuretanuMam nadzieje że jeszcze w tym tygodniu zagoszczą w aucie i będzie się lepiej jeździło
![]()

zglos sie do autoryzowanego serwisu fiata oni sa w stanie sciagnac praktycznie wszystkie czesci. a jezeli nie beda w stanie to napisz mi PW a ja sie dowiem w niemczech w autoryzowanym serwisie fiata/alfa romeo/lancia czy moga sciagnac te czesci i czy sa dostepne w niemczech.

Australijskie poliuretany są już w Alfie 33Faktycznie w porównaniu z poprzednimi zdezelowanymi gumami, na tych poliuretanach auto teraz prowadzi się zdecydowanie pewniej i lepiej. Nie czuć już właściwie drgań na kierownicy, polecam. Gdyby ktoś potrzebował poliuretanów to polecam na http://www.rajdy4x4.pl/
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki