przepływomierz nowy ma status w BOSCHu tzw nieciągły tzn ze co pół roku pojawia się jakaś partia, następna powinna być w pazdzierniku nr przepływki to 0 280 203 034
Panowie poszukuje do swojej belli ( 2.0 V6 TB 96r ) następujących elementów, których nie mogę wypatrzeć na alledrogo i innych sklepach online.
- Przepływomierz
- Gałka zmiany biegów ( nowa lub używana w bdb stanie ) najlepiej drewniana lub skórzana
- wyświetlacz klimy
- oraz plastikowy element szyberdachu, który jest tak jakby "spojlerem", znajduje się on przy przedniej części szyberdachu i idzie przez całą jego długość, jest pęknięty i przy zamykaniu muszę przycisnąć go palcem aby szyberdach się zamknął.
Z GÓRY DZIĘKI ZA POMOC, najbardziej zależy mi na 3 pierwszych pozycjach.
przepływomierz nowy ma status w BOSCHu tzw nieciągły tzn ze co pół roku pojawia się jakaś partia, następna powinna być w pazdzierniku nr przepływki to 0 280 203 034
NAPISZ do mnie
1. ALFA ROMEO 164 TS BIAŁA (BYŁA)2. ALFA ROMEO 164 TS ZIELONA (BYŁA)3. ALFA ROMEO 164 TS CZARNA (JEST)4. ALFA ROMEO 164 TS GRANATOWA (JEST ALE NA CZĘ�I)5. JUŻ NIE DŁUGO
Masz pełną skrzynkę...
---------- Post dodany o godzinie 20:41 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:35 ----------
A może się znajdzie u kogoś z foreumowiczów, ważne aby był sprawny nie musi być nowy ?????
Potrzebował bym jeszcze prędkościomierz, może być uszkodzony potrzebny mi jest w celu wysłania go do firmy, która dorobi do niego alu ramki.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki