Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 33/164 - Te dwa modele były produkowane na przełomie lat 80. i 90. Alfa Romeo 33 posiadała silniki typu Boxer, które dziś są wykorzystywane m.in. w Subaru i Porsche. Alfa 164 to z kolei pierwsza duża limuzyna produkowana za kadencji FIAT-a. Oba samochody posiadały napęd na przednią oś, a w najmocniejszych wersjach - na obie osie.
    Użytkownik Romeo Avatar Yacek
    Mieszka w
    Warszawa-Ursus
    Auto
    AR164 3.0 V6 11.1994
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    7 d 14 h 20 m

Domyślnie Chłodnica do wersji z klimą - 92> tu warto kupić

Jesli ktoś z Was szuka nowej chłodnicy (a powiem że po kilkunastu latach naprawdę warto wymienić), to polecam sprzedawce na allegro kamil_szczecin - ALEX cześci motoryzacyjne. Ma chłodnice w bardzo dobrej cenie - ja zapłaciłem 200 zł plus przesyłka za ORYGINALNĄ chłodnicę VALEO. Nie znalazłem lepszej oferty, a w sklepach za taką samą chłodnicę chcieli od 450 aż do 800 zł (sic!).

Dodam że w mojej starej chłodnicy było więcej kamienia, szlamu i innego syfu niż czegokolwiek innego Dziw że w ogóle coś chłodziła ^_^
    AR 164 3.0 V6 1994 do odbudowy, Golf V klekot do jazdy :-)

Użytkownik Alfa i Omega Pokaż na mapie Avatar kasza85
    Mieszka w
    jelenia góra / biedrzychowice
    Auto
    Alfa Romeo 164 3,0 v6 12v 96r
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    9 d 11 h 5 m

Domyślnie

potwierdzam, w tym roku obie 164 dostały te chłodnice od tego Pana z allegro

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia