Witam huczy mi łożysko w tylnym kole. Mam pytanie, czy można wymienić same łożysko czy trzeba wymieniać całą piastę ? W sklepie motoryzacyjnym dowiedziałem się, że są tylko komplety z piastą. Znalazłem najtańszą piastę skf za 482zl nr katalogowy VKBA 1304. Istnieje jakaś tańsza opcja pozbycia się tego problemu?
pewnie ze istniejenp u mnie np taki zestaw z corama (1szy montaż wielu fiatów) u mnie za 246 zł od reki lub optimal za 408 ale to juz drogo moim zdaniem
---------- Post dodany o godzinie 22:29 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:25 ----------
istnieja tez zestawy naprawcze ale musze wiedziec czy masz np absz tego nr skf wychodzi ze masz
takei tez propozcyje dobralem jezeli masz tzw wersje z intarderem to wtedy cx za 235 coram za 100 optimal za 152 lub 180 zalezie od wersji ale wtedy odpowiednikiem z sfk jest vkba 1303
czyli mowiac krotko wersja bez abs
nie podaje wiecej propozycji bo wychodzi ze ow cudowny system posiadasz
![]()

Dzieki za odpowiedźMam ABS. Amigas masz sklep motoryzacyjny? Jestem zainteresowany jakimś zestawem, co polecasz ?
mysle, że możesz spokojnie Corama zakładaćskontaktuj sie na priv lub gg dogramy sprawe
tak tak mam sklep motoryzacyjny
![]()
skf jako lezaka mozna faktycznie tanio ugrac bo skonczyli produkcje

Pisałem do motomaxa radom już niestety nie mają. Amigas doszły moje wiadomości na priv? Wysłałem 2x.
doszło, cena za kplt zestaw na sob u mnei u Ciebei we wt kurierem ok?

OkWysłałem Ci adres na priv. Dzięki pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki