znalazłem chwilkę czasu i przytargałem graty od tapicera, został u niego tylko fotel kierowcy do renowacji.
tak pzredstawia się grzana tylna kanapka i fotel pasażera. Jak pisałem, wersja bardzo dziwna moim zdaniem, bo przy starszym sterowaniu środek fotela powinien być równy z boczkami, a jest taki jak w nowszym typie z super... jakaś przejściówka zapewne :-)
jakoś straszna ale komem fotki robione :-) - sorry
teraz gruntowne czyszczenie i konserwacja (siuwaksy mam) i czekają na wiosnę na gruntowne odświeżenie wnętrza :-)
164 3.0 reconstruction process temporarily suspendedGolf V klekot do jazdy :-)

Tylne kanapy w 164 wyglądają bosko i tak pewnie też się w nich można poczuć![]()
grzybek szkoda że nie wejdzie do 155 bo by się pomyślało.podgrzewane
Poszukuję silnika 3,0 12v
Czesci AR 155 ,146
GG 8401768
Witam.
Takie fotele były w modelu QV przed liftem. Dwa lata temu, chciałem taką kupić z Krakowa, ale w ostatniej chwili okazało się, że syn własciciela zarżnął silnik i było po sprawie. Jeszcze niedawno były wystawione na allegro. Nadawaly się tylko do regeneracji skóry, która była mocno zniszczona.
Te fotele to była chyba opcja, dostępna do każdej wersji 164. W QV był to standart. A i tak jeszcze lepsze były tak zwane fotele anatomiczne![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki