No niewiem czy zwiększenie ciśnienia pomoze rozwiązać problem, i czy przypadkiem nie zaszkodzi, zwiększenie ciśnienia moze doprowadzić do przelewania gazników i jeszce (niewiem czy był na gaznikach montowany)regulator ciśnmienia, jezeli jest zamontowany to itak cisnienie zostanie tosamo.Ale podejzewam że jest normalny zawór na pływakach i zwiększenie ciśnienie moze spowodowac niedomykanie i w rezultacie przelewanie gaznika.Montaz elektrycznej pompy sterowanej ręcznie mogł by być dobrym rozwiązaniem ale troszke kłopotliwym , mam coś takiego u siebie w czasie jak auto pracuje na gazie odłanczam sobie pompke, mozna to załatwic przekaznikiem ale moje rozwiazanie moze stanowić zabezpieczeni przed złodziejami 8) W twoim przypadku zamontowanie przekaznika także nie przyspieszyło by napełniania gazników , przy recznym sterowaniu pompka mogł byś chwile [przed przełączeniem na benzynę właczyć pompkę napełniły by się gazniki i dopiero zmiana Z G na B. No ale niewiem czy jest sens kombinowania bo więcej zamieszania z tym wszystkim niz efektów .........No ale moze ktoś ma jakąs opcję inna też ciekawi mnie ten problem :mrgreen: No ale wydaje mi się że zmiana na benzynke itak w przypadku gazników musi chwilę potrwać zmwiększeni cisnienia moze ją przyspieszyć ale niewiele,........
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki