No i żeby nie było za miło, musiało się coś stać. Alfa odebrana z naprawy, alternator zrobiony i problem z głowy. No ale musiał pojawić się nowy. W czasie jazdy wyłącza się i włącza (czasem po lekkim puknięciu) podświetlenie przycisków znajdujących się tuż nad wyświetlaczem od klimy i zegarkiem. Miał ktoś ten problem? Co tam nawala? Pewnie gdzieś jakiś styk nie łączy. Ciężko się do tego dobrać?
wyjąc panel i posprawdzać wtyczki i styki. typowa dolegliwośc w 164![]()
164 3.0 reconstruction process temporarily suspendedGolf V klekot do jazdy :-)

Też to przerabiałem, wyjmij panel i sprawdź coś może nie łączyć ja miałem jakieś pęknięcie. Regulator podświetlenia też mi szwankował i również pomogło czyszczenie.
dokładnie, porozbierac i przeczyścić, zobaczyć czy styki sie stykają albo poprawić styki i musi działać, jak by ekranik siadł to by wcale nie świecil
Kolega pisze, że miga mu podświetlanie TYLKO górnej listwy z przyciskami... problem słabych lutów w panelu na taśmie, która do tych przycisków idzie.. niebawem zacznie się problem z włączającymi się światłami awaryjnymi.. zanim to nastąpi rozbierz panel i polutuj wszystkie piny po obu stronach tej taśmy, która idzie na górę. Jeśli masz problem z majsterkowaniem wyślij panel do mnie a odeślę Ci sprawny![]()
ps. miałem ten problem![]()
światła awaryjne jeszcze się nie włączają ale pare razy byłem zdziwniony że mam otwarty bagażnik choć nie zaglądałem do niegowezmę się za rozbieranie tego ustrojstwa. Może sobie poradzę, w razie czego będę walił na priv po adres hehe
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki