Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 33/164 - Te dwa modele były produkowane na przełomie lat 80. i 90. Alfa Romeo 33 posiadała silniki typu Boxer, które dziś są wykorzystywane m.in. w Subaru i Porsche. Alfa 164 to z kolei pierwsza duża limuzyna produkowana za kadencji FIAT-a. Oba samochody posiadały napęd na przednią oś, a w najmocniejszych wersjach - na obie osie.
-
Użytkownik
Pirat drogowy
dzieki dzieki dzis bede probowal
-
16-08-2011 10:25 # ADS
Akwizytorka
-
-
Użytkownik
Pirat drogowy

Napisał
JacekK
Czy mógłby mi ktoś podać wymiary tego dolnego kielicha(miski) pod sprężynę? Chodziło by o trzy średnice, zewnętrzna, wewnętrzna na tłoczysko amortyzatora i wewnętrzna na korpus amortyzatora/kolumny. Zastanawiam się, czy nie dałoby rady zastosować jej do
33..
dzis pomierze te kielichy
-
-
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
JacekK
Czy mógłby mi ktoś podać wymiary tego dolnego kielicha(miski) pod sprężynę? Chodziło by o trzy średnice, zewnętrzna, wewnętrzna na tłoczysko amortyzatora i wewnętrzna na korpus amortyzatora/kolumny. Zastanawiam się, czy nie dałoby rady zastosować jej do
33..
Się wziąłem i zacząłem przeglądać epera i jak sie okazuje, miski pod sprężynę są te same do 33 i 164(niektórych, tzn. w 164 jest więcej numerów części ale być może różnice sprowdzają się do jakichś nieistotnych detali)
-
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
Dyny164
zmierze to do konca tyg.. mam proble m , bo nie moge sie odstac do piwnicy... kur a w warsztacie umowiany tez jestem... lipa po calosci
No, ewentualnie jakby sie miały okazać tymi co występują tylko w 164 to dobrze by było wiedzieć czym tak naprawdę się różnią, więc może się przydać pomiar
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia