Porównuje do Mobila po wymianiie... Inaczej mówiąc nigdy nie trzymał na Mobilu tak idealnie ciśnienia jak teraz na Selenie.

Chyba coś w tym jest, też zalałem teraz Selenię i wg wskaźnika ciśnienia wyższe niż na Motulu i co ciekawe kontrolka ciśnienia gaśnie od razu a wcześniej świeciła przez chwilę po odpaleniu. Zobaczymy jak będzie wyglądała po mojej jeździe za rok, Motul był czarny jak smoła po 8,5kkm![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

Ale pewnie też jeździsz normalnie, ja używam tego silnika zgodnie z jego przeznaczeniem, jak się rozgrzeje to pełny ogień![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
u mnie czujnik raczej uszkodzony bo wskaznik sie nie podnosi . ale najgorzej martwila mnie czerwona kontrolka . w zimie przeszedlem na castrol i po tygodniu zgasla . dziwne co?
V6
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki