Panowie, krótkie pytanie: czy lampka w bagażniku zapala się automatycznie przy otwarciu klapy czy też włączamy ją tylko ręcznie pipsztolcem ? :-) nie mam jak sprawdzić bo własnie wybebeszyłem do rosołu cały bagażnik razem z aku. wykładzinami itd (czyszczenie, zabezpieczanie antyrude itd)......
164 3.0 reconstruction process temporarily suspendedGolf V klekot do jazdy :-)
Przy samej lampce jest przełącznik. W jednej pozycji światło się nie włącza samo, a w drugiej będzie sie autoamtyczne włączać i wyłączać przy otwieraniu i zamykaniu klapy. U mnie tak przynajmniej jest.
Yacek thanked for this post
o to chodziło :-) dzięki !
A Ty Jacku zrobiłeś poważniejsze sprawy że się zacząłeś takimi pierdołami zajmować? Tak uprzejmie zapytam...![]()
HAKUNA MATATA !!

Sama sie zapala jak otwierasz klape, a jak zamykasz po chwili powinna sama zgasnąc.
motorek wyjęty, rozebrany co do śrubki i czeka na części.... a w międzyczasie można zrobic to i owo ;-)
ale buda jest zdrowiutka.... wszędzie czysto, sucho i fabryczne zabezpieczenia, widac że nigdy nie rozkręcana... miodzio. Jestem pozytywnie zaskoczony :-)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki