Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 33/164 - Te dwa modele były produkowane na przełomie lat 80. i 90. Alfa Romeo 33 posiadała silniki typu Boxer, które dziś są wykorzystywane m.in. w Subaru i Porsche. Alfa 164 to z kolei pierwsza duża limuzyna produkowana za kadencji FIAT-a. Oba samochody posiadały napęd na przednią oś, a w najmocniejszych wersjach - na obie osie.
-
Użytkownik
Romeo
Ja zrobiłem białą u tapicera: 200zł, w komplecie poleciała nowa skóra foteli, boczków i mieszków ( ale to już z rok temu ).
-
13-01-2012 22:13 # ADS
Akwizytorka
-
-
a ja wymieniłem na białą skurę, krawat może potwierdzić jak to u mnie wygląda. ponieważ mam skórę a nie skay na załamaniach odchodzi
-
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
kociniak08
Xofer a ile
kosztowala Cie nowa skóra na fotele i boczki? Moze byś dodał zdj jak to wyglada biała skóra na podsufitce. Ja u siebie mam czarna skóre na fotelach i jasną podsufitke. Gdybym sie zdecydował to chyba na czarna alcantare dodaje to sportowego stylu rodem z seri M-power i AMG. Oczywiście to kwestia gustu i każdy zrobi jak mu sie najbardziej podoba

Tu masz link do mojego zeszło rocznego tematu z działu Nasze Belle: [164] Moja mała :) po kilku zmianach... - są tu zdjęcia
Za skórze i sufit 3000zł w profesjonalnym zakładzie.
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)