Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 33/164 - Te dwa modele były produkowane na przełomie lat 80. i 90. Alfa Romeo 33 posiadała silniki typu Boxer, które dziś są wykorzystywane m.in. w Subaru i Porsche. Alfa 164 to z kolei pierwsza duża limuzyna produkowana za kadencji FIAT-a. Oba samochody posiadały napęd na przednią oś, a w najmocniejszych wersjach - na obie osie.
-
Użytkownik
Rowerzysta
-
21-01-2012 18:32 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Romeo
u poprzedniego właściciela puszczała już olej, bo ją oglądałem
Renault 25 2.2 1986r.- była
Renault 25 2.0 1991r.- była
AR 164 T.Spark aktualnie

-
Użytkownik
Rowerzysta
Nie tyle co puszczała olej co olej wyciekał z obudowy.
-
Użytkownik
Ogier

Napisał
NOE
Gdyby cię interesowało to mam czerwone sprężyny obniżające, utwardzające
zawieszenie (do sprzedania). Za naszą zachodnią granicą jeździło się wspaniale ,auto jak przyklejone do jezdni ale w Warszawie to masakra momentami to miałem wrażenie że
szyby wpadną mi do środka , każdą nierówność czujesz, podjazd pod krawężnik to k
olejny problem (obcierki wydechu). Wymieniłem sprężyny na serię i spoko.
Byłbym zainteresowany. Dużo obniżają ? Wiadomo jakiego producenta?
AR 75 3.0 24V prace w toku
-
Użytkownik
Dwusuwowiec

Napisał
ar4me
Prośba do osób o fotkę Alfy i na jakich jeździ sprężynach. Przymierzam się do zakupu, ale wybór niewielki, cena dość wysoka. Ms technik raczej odpada. Myślałem nad h&r. Jakie opinie
Pozdrawiam
Ja mam białe HR-y jest twardo i sztywno, nie bujamy się na boki a tak jak wyżej już było pisane czuć każdą nierówność w mieście na ulicy, w trasie i na równej drodze bajka
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)