[164] Ciekawostki z aukcji do wzięcia 33/164

Kupiłeś tą sprowadzoną 2,3, czy cztery lata temu co opisywałeś ?

Nie, tamtej nie kupiłem. Była za bardzo zmęczona i wymagała zbyt dużego wkładu oraz czasu. Z wiekiem ( i doświadczeniem) wiem że lepiej dopłacić i wziąć coś lepszego a nie skarbonkę

Czyżby zachód europy zaczynał wykupować cenne auta z Polski? Brakuje mi dopisku Polak płakał jak sprzedawał

Zdziwię Cię ale tak. Mój Tata sprzedał do Włoch Fiata Panda 3 1.3Mjet 4x4 z 2013. Cena takiego auta względem reszty świata dzięki temu że nasz rynek jest zalany wszechobecnym złomem często z świeżymi rocznikami ma bardzo zaniżone ceny nawet aut bezwypadkowych. Dla tego też nie uszkodzona Panda 3 z przebiegiem 48000 km we Włoszech byłą warta 3/2 tego co na polskim rynku. Nie dość że mieli młode jeszcze wtedy auto z niewielkim przebiegiem i dobrej opcji wyposażenia to mogli wystawić ją na włoskim rynku w śmiesznie niskiej dla nich cenie ciągle zachowując całkiem dobry zysk.

I tak Polak mianowicie ja płakał jak to się sprzedawało. Nie stać mnie było na jego odkup a Panda 4x4 to najfajniejsze auto jakim jeździłem. Wiem że to forum Alfy ale to autko było niesamowite w każdym aspekcie poza komfortem.

Mam czarną budę do Imoli kompletną (ze zderzakami, lampami, maską silnika, tylną klapą i drzwiami, nawet szyberdach jest) ale ze zdemontowanym przednim zawieszeniem, silnikiem i skrzynią biegów - to wszystko jest oddzielnie.
Do tego jakiś silnik 1.3 lub 1.5, 2 skrzynie biegów z półosiami, 2 sztukli drzwi, tylna klapa ze spoilerem, 2 x wnętrze do Imoli itp.
Zdrowa buda nawet nie ma kapki rdzy w okolicach wlewu paliwa i podnosiłem ją za pkt mocowań do lewarka i nic nie wpadało itp.
Oczywiście mam dokumenty do tej zdrowej budy. wg nr VIN jest z 1991 roku.
Plus sam mam zieloną 33 1.5 do remontu blacharskiego, ale chyba ogłoszę wszystko w pakiecie to ktoś połączy zdrową mechanikę ze zdrową buda i będzie fajna 33.

Ostatnia edycja:
ktoś chętny na speedliny 16 cali od Q4 do malowania cena do uzgodnienia

ktoś chętny na speedliny 16 cali od Q4 do malowania cena do uzgodnienia

Te akurat barzo by mi się podobały (bo nie mam 17" papierach więc chyba zrezygnuję z felg z GT), ale teraz trzeba doprowadzić auto to ładu technicznego a upiększanie musi poczekać :(

pakiet do silnika Vm 2,5 td ze 164 , 155 turbina, rozrusznik,alternator,intercooler,wtryski cena 500zł za całość

Sprzedam zderzaki 164 QV Q4 przedni tylny i nakładkę progową. Posiadam jedna stronę druga zaginęła kolor coś niebieskiego cena do uzgodnienia. Zdjęcia na pocztę

Mam do sprzedania dwie nowe przednie sprężyny dla 164 Super - KYB RA1002 - przeznaczone dla TD ale powinne pasować też do innych motoryzacji (tylko będą sztywniejsze). Cena 400PLN razem za obie sztuki, mogę podrzucić na trasie Ostrava -> Katowice -> Bielsko Biała -> Cieszyn.

Proszę o zdjęcia dokładek do qv oraz cenę . Dziękuję

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót