witam kolegów!!!
od kilku tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem AR 147 2006r w wersji DISTINICTIVE.
na wyposażeniu auta jest duże radio z nawigacją i telefonem(piktogramy) a w bagażniku zmieniarka na 10 płyt.
wszystko ładnie gra,telefon działa,navi też.
problem polega na tym że po wyłączeniu radia i ponownym włączeniu odtwarzacz nie zapamiętuje ostatnich ustawień i zaczyna odtwarzać płytę od początku a gdy grała wcześniej zmieniarka np.7 płyta to zaczyna odtwarzanie od pierwszej.
mam pytanie czy to jest normalne,czy tak jest w kazdej CONECT NAVI???
według mnie coś jest nie tak,odtwarzacz powinien zapamiętać ostatnią pozycję i po ponownym włączeniu zacząć odtwarzać muzykę od tego miejsca.
poradźcie coś...
pozdrawiam!!!
moja druga ulubienica...
Mam navi i wlasnie nie moge tego wyczaic... czytalem instrukcje i nie wiem dalej![]()
nie mam przy sobie auta (zostało w kraju i żona nią teraz śmiga...) ale z tego co pamietam treba nacisnąć pierwszy klawisz od lewej MAIN i tam szukasz juz konkretnie tej funkcji.są tylko dwa tryby pracy.
1)wyłącza z chwilą wyjęcia kluczyka
2)nie wyłącza z chwilą wyjęcia kluczyka.
tyle pamietam...
mówię o conect navi czyli ta z mniejszym ekranem jednokolorowym
ty zapewne masz conect navi+ i u ciebie może być inaczej.
moja druga ulubienica...
Witam kochani,
od 3 tygodni jestem szczęśliwą posiadaczką Alfy 147 JTD.
Niestety po zakupie odkryłam mankament - po włożeniu płyty CD, nawet oryginalnej, odtwarzacz czyta chwilę płytę po czym rezygnuje pozostając z komunikatem NO CD.
Radio działa normalnie.. Próbowałam płytki czyszczącej i nic.. może to być wina lasera? Proszę o pomoc - kompletnie się na tym nie znam.
Czy znacie może w Warszawie lub okolicy serwis, gdzie nie przepłacę, a mnie poratują?
![]()
Ostatnio edytowane przez nunami ; 04-07-2010 o 22:47
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki