Witam, jakiś czas temu zmieniłem wzmacniacz na carpowera 1502 wiadomo wzmacniacz juz jakiegos kopa ma. Jednak wcześniej miałem bardzo słaby wzmacniacz i kabel bez przyszłosci 10mm. Do tego CP powinien być 20 lepiej 25 mm. Cena takich kabli na allegro jest różna jak czysta miedz to kosztuje sporo z dodatkiem alu mniej. Moje pytanie jak ma sie spraawa z kablami spawalniczymi do CA taki kabel 35mm spawalniczy kosztuje 15 zł za metr i jest to czysta miedź. Podobno sie nadaja te kable ? co o ty myślicie ?
Wędruj do hurtowni elektrycznej i kupuj kabel typu LgY, jest to linka wielodrutowa, z cienkich żył, miękka. Nie daj sobie wcisnąć tylko tańszego LY ten jest sztywny.
Wszelkie super mega audio zasilające kable do car audio z lepszej miedzi nie są robione niż kable energetyczne produkcji Telefoniki czy NKT.
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Fabryczne blokady rozrządu 2.5/3.0 V6 24V, 3.2 V6 24V - możliwość wypożyczenia.

Przewody spawalnicze nadają się jak najbardziej. Szukaj miękkich, jak weźmiesz do ręki to sam poczujesz różnicę. Pozdrawiam
...no ALFA, no fun !!!
Można jeszcze zapytać się o przewody LGs, budowa żyły roboczej jak LgY ale izolacja nie polwinit a guma sylikonowa.
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Fabryczne blokady rozrządu 2.5/3.0 V6 24V, 3.2 V6 24V - możliwość wypożyczenia.
Miękki, cienkie druciki i jak najgrubszy![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki