Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Car Audio - sprzęt, modyfikacje dźwięku , nagłośnienie
    mysiora
    Gość

Domyślnie problem z głośnikami AR 166

Witam wszystkich.
    Mam maly problem w mojej alfie. Zmienilem caly ICS i od tego momentu przestaly mi grac glosniki na tylnej półce. W przednich i tylnich drzwiach wszystko gra. Prosze o jakies informacje w czym moze byc problem i jak sobie z tym poradzic. Jestem nowy na forum i jesli ten temat byl poruszany to przepraszam. Pozdrawiam wszystkich i czekam na info.

2. # ADS
    Akwizytorka

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    166 V6 3.0
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    2 h 51 m

Domyślnie

Cytat Napisał mysiora Zobacz post
    Witam wszystkich.
    Mam maly problem w mojej alfie. Zmienilem caly ICS i od tego momentu przestaly mi grac glosniki na tylnej półce. W przednich i tylnich drzwiach wszystko gra. Prosze o jakies informacje w czym moze byc problem i jak sobie z tym poradzic. Jestem nowy na forum i jesli ten temat byl poruszany to przepraszam. Pozdrawiam wszystkich i czekam na info.
    Sprawdzałeś w ustawieniach audio czy masz aktywowane DSP ? To na początek, potem pozostaje Ci jeszcze sprawdzenie czy kabelki dobrze podłączyłeś z tyłu ICSa.
    Pozdrawiam
    Sebastian

mysiora
    Gość

Domyślnie

Dzieki za info. Ale powiedz mi o co chodzi z ta aktywacja DSP?Wytłumacz jak prostemu chlopu. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    166 V6 3.0
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    2 h 51 m

Domyślnie

Cytat Napisał mysiora Zobacz post
    Dzieki za info. Ale powiedz mi o co chodzi z ta aktywacja DSP?Wytłumacz jak prostemu chlopu. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
    Musisz wejść w ICS w audio (przycisk na ics), potem już pokrętłem wejść w ustawienia i tam powinna być opcja DSP a przy niej kwadracik do zaznaczenia "ptaszkiem". Jeśli "ptaszka" nie ma to znaczy, że funkcję DSP masz nieaktywną i trzeba ją zaznaczyć. Nie powiem Ci teraz krok po kroku, bo żona jeździ bellą i już tak dobrze nie pamiętam jak to leciała, ale opcja włączenia/wyłączenia DSP jest na pewno. Oczywiście pod warunkiem, że DSP masz, a zakładam że tak jest, skoro wcześniej Ci działało.
    Pozdrawiam
    Sebastian

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia