Witam. Jesli temat byl wczesniej to przepraszam aloe nie znalazlem.Wie ktos jak to zrobic? W sumie chyba plusem jest to, ze akumulator jest z tylu ale jak to podpiac pod sprzet?
minus z akumulatora lub z dobrej masy w bagazniku plus z plusa. nastepnie czincze z pod radia z pod takiej bodajze jednej niebieskiej kosteczki oraz trzeba tam domontowac kabelek wzbudzajacy wzmacniacz przy wlaczeniu radyjka. na allegro mozna dokupic gotowe przejsciowki od radia blaupunkt zeby nie bawic sie w przerabianie kabelkow tylko miec bezposredio podpiete czincze z przejsciowki. wieczorem wszystko napisze szczegolowo .
Alfa Romeo 155
Alfa Romeo 166
BMW E36 Coupe

ale to pod to seryjne radio podpiac?
tak pod ics przynajmniej ja tak to rozumiem
tu kolega ma kostke co jest potrzebna http://allegro.pl/item925200278_mini...acz_f_vat.html
reszta juz napisana wyzej
Alfa Romeo 155
Alfa Romeo 166
BMW E36 Coupe
a dlaczego sa 4 wysjcia ?? rozumiem ze ten 1 uciety to wzbudzenie wzmaka ??
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +

Panowie a wie ktos jak sie dostac do tego radia? Bo mini iso juz mam. Trzeba demontowac jakos tego ics-a czy jakos zboku sie dopierac? Nie mam pomyslu bo nigdy tego nie robilem w alfach, wiec prosze o szczegoly![]()

halo! wie ktoś jak to zrobić?
trzeba zdemontowac ics,jak dobrze pamiętam to wyciągnąc go nie było takie łatwe,poszukaj postu z opisem bo ja juz nie pamietam a w błąd wprowadzic nie chcę

wlasnienie nie moglem go zlokalizowac:/

moze mi ktos dac link do tematu albo dac jakas instrukcje jak zdemontowac tego ics-a?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki