Witam, nadal nie znalazłem odpowiedniego autaale już powoli kompletuje audio, z racji, że mi się nie spieszy to mogę wyłapywać okazje ze znanego portalu aukcyjnego
Moglibyście mi doradzić jakieś radyjko? Ogólnie to myślałem o Alpine, Clarionie i Pioneerze.Wybór jest ogromny, a ja średnio się na tym znam. Warunek konieczny to czerwone podświetlenie, a najlepiej jakby się ładnie komponowało z wnętrzem 156 po FL. Radio nie będzie napędzało głośników więc nie jest ważna jego moc, grunt aby ładnie grało, muzyki słucham różnej więc chodzi mi o takie uniwersalne, ale nie ukrywam, że przede wszystkim lubię dobry basik
Funkcje na jakich mi zależy to sterowanie subem, wyjście USB, a no i musi mieć wbudowany odtwarzacz CD/mp3, podłączenie do zmieniarki nie wchodzi w grę. Możecie mi polecić jakieś konkretne modele? Chodzi mi o jakiś przyzwoity sprzęt. Budżet to tak do 800zł, ale jeśli coś tańszego się trafi to nie miałbym nic przeciwko
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam

No to ja widzę clariona 778 w używce........ i długo, długo nic.
Można zmienić podświetlenie, ma usb, mp3, ustawień subwoofera aż nadto (procesor) i gra jak "milion dolarów"Tylko wygląda jak 5zł
![]()
156 3.0 V6

Tak Clarion to chyba będzie najlepsze wyjście, można zmienić podświetlenie, a to jest istotneA czy model 778 i 788 dużo się różnią? Który lepiej wybrać?
Ostatnio edytowane przez kecaj77 ; 17-03-2010 o 21:54
tu masz porządne radio:
http://www.allegro.pl/item963994213_pioneer_88rs.html
wygląda niepozornie ale zadowoli każdego nawet najbardziej wybrednego słuchacza.to już najwyższa półka!
mnie zadowala każdego dnia...
ma delikatne białe podświetlenie.
moja druga ulubienica...

Fajny ten Pioneer, ale jakoś Clarion bardziej mnie przekonuje. Trochę poczytałem i ma bardzo dobre opinię, a zdecydowana przewaga(dla mnie) Clariona to możliwość czerwonego podświetlenia.
Pozdro
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki