Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Car Audio - sprzęt, modyfikacje dźwięku , nagłośnienie
    Użytkownik Ogier Avatar Prezes_07
    Mieszka w
    Sosnowiec/Wieluń
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2001r Distinictive...
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    1 d 12 h N/A

Domyślnie Problem z kontrolkami :-(

Witam,
    Mam problem, otóż gdy podpinałem wzmacniacz do radia fabrycznego (kaseciak) wlutowywałem się do kostki iso, czyli sterowanie suba w kabel w którym idzie prąd po przekręceniu kluczyka (pomarańczowy) i sygnał w tylnie głośniki, tzn: prawy tył i lewy tył. mam tego złodzieja sygnału na CINCHA. Problem jest taki że gdy wszystko podpiąłem, nie włączając subofera, nagle żadne wskaźniki nie działają ( info center, zegarek, paliwo i temperatura ) i po przekręceniu kluczyka wskazówka prędkościomierza idzie na 100 km/h i spada do zera, auto pali i jeździ normalnie... ale wskaźniki nie działają, chciałbym dodać że radio było nie podpięte przez całą noc, leżało na siedzeniu. Radio też nie działa, a żadnego kabla nie ruszałem, nie odcinałem ani nic, tylko mierzyłem wszystko miernikiem... próbowałem odpiąc kleme, ale nic to nie dało... pomocy prosze...

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Avatar piter
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    146 1,6 TS 2000r
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    18 d 7 h 2 m

Domyślnie

Według mnie to mogłeś spowodowac w czasie podłączenia jakieś zwarcie i poleciał któryś bezpiecznik.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia