ostatnio w oko wpadły mi zestawy głosnikowe manty..... firme ogólnie uważam za produkującą "tanie podróbki".....
ale 2 głosniki + 2 tweetery z zwrotnicami w miare mi się spodobały.... wróciłem do domu przejrzalem allegro i cena wszedzie ta sama - około 100zł za taki komplet do tego jeszcze oferują tube za kolejne 80zł.....
Myślałem o zmianie - aktualnie mam 2drożne Blaupunkty 4"x6" i ogolnie nie narzekam.. ale wiele się nasłuchałem że najlepiej mieć osobne głośniki ze zwrotnicami....
Tylko że nigdzie nie ma recenzji z testów... ani opini użytkowników - przynajmniej ja nie znalazłem. - Czy jest to tak świeży produkt czy po prostu nikt nie ma odwagi być pierwszym klientem ??
Spotkał się ktoś z tymi produktami ??
Ten zestaw to mega kichaZa 150zł mam na magazynie jeszcze ostatnie sztuki zestawu odseparowanego Macroma, który mimo, iż tez nie jest jakąś rewelacją (chociaż najlepszy w swojej klasie cenowej), to wspomniane manty bije na głowe kilkukrotnie. Zamiast kupować manty lepiej zostaw jak jest
![]()

Mante sobie odpuść. Jeżeli szukasz czegoś taniego, to zastanów się jeszcze nad tym zestawem:
http://www.gms.pl/index.php?page=szczegoly&id=120
Widziałem te zwrotnice w środku od matydobre
"- elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
Ale mówicie tak bo słyszeliście Mante w Akcji ?? czy poprostu z racji na to że to manta a nie np Hertz ??
nawet chciałem zostawić Blaupunkty bo dobrze graja ale chcialem spróbować czegoś innego - nie jestem jakims walnietym audiofilem ale lubie gdy z głosników idzie taki soczysty czysty dźwięk.... nie koniecznie za "WSZELKA CENE" czyli tak max do 150zł za komplet bo chche miec 2 -przód +tył + ew tuba kiedyś - żeby za każdy przedział dźwieków był odpowiedzialny osobny głosnik.
W tym przedziale cenowym wolalbym sie skusic osobiście na magnata,miałem głośniczki tej firmy w poprzednim aucie i ładnie sie spisywały.
w tym przedziale cenowym kupiłem własnie moje blaupunkty.. a myślę że zestaw z zwrotnicami by sie duzo lepiej sprawdzał
jeśli chodzi o audiofilięto się domyślam że nie będe miał w Alfie kina domowego Yamahy ale nie chcę żeby mi głośniki pierdziały przy basach - dlatego chce średniotonowki + tweetery ze zwrotkami + tuba.... w rozsądnej cenie
![]()

albo poszukaj peyinga ja mam i jest naprawde ok podobno sa produkowane na podzespolach pioniera
Gdyby Alfa Była kobietą, to byłby to związek mojego życia..
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki