Wiem wiem każdy powie ze stacyjkiale to troche rozbierania jest o ile się nie mylę. Myślę, że może dało by radę pociągnąć plusa z bezpieczników, próbował ktoś tego? To nie jest zasilanie ale tylko sterownie wiec tam prądów nie ma dużych a i o zwarcie raczej ciężko - tak czy siak bedzie to na bezpieczniku wiec nic się nie upali. Pytanie tylko z jakiego zródła? Myślałem np o klimatyzacji- na wyłączonym silniku nie działa więc plus pojawia się dopiero po przekręceniu stacyjki, co o tym sądzicie?

zapalniczka też działa dopiero po przekręceniu kluczyka
mnie tam wygodniej z radiem bez kluczyka
olej7777 thanked for this post

czyli w zasadzie najprosciej bedzie z zapalniczkimam pod nia podpieta tylko nawigacje (ktora sprytnie zabudowalem i kazdy mysli ze to fabryczny patent- zamiast popielniczki- 4,3" binatone carrera wchodzi ładnie z malymi luzami, a lark 50.2 sie miesci idealnie- oraz nie ma problemow z sygnalem).
Tak wiec po problemie zapalniczka go rozwiazechyba ze rozbebesze kabelki i znajde zagioniony plus ze stacyjki
![]()

a masz jakies zdjecie jak ta navi wylada w tym miejscu?
olej tego plusa i wrzuć fotki jak ta navi wygląda...
Podłączyłeś ją na stałe czy można zabierać?

wg mnie skoro jest w miejscu popiołki to troszkę nisko - mało wygodnie korzystać w czasie jazdy

jutro zrobie fotke i wam zaprezentujeto ze jest nisko mi osobiscie w ogole nie przeszkadza zazwyczaj słycham komend głosowych
dodam tylko ze np oryginalnie dostawka na telefon byla mniej wiecej na tej samej wysokosci
plusa ze stacyjki w kablach nie mam :/ zamienialem oba czerwone i na obu jest stale + 12 :/ tak wiec jutro ciagne z zapalarki
Nawigacja jest w pełni wyjmowalnastoi na dodatek na oryginalej nozce- mala przerobka
dam pelne foty jutro
Pozdrawiam
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki