Witam jestem na etapie dokupienia głośników i teraz małe pytanie, miał być sprzęt zrobiony na Vibe ale jakoś dźwięk mnie nie powala... http://allegro.pl/odseparowane-glosn...409824409.html słyszałem parę + na temat tych głośników ale wole dopytać, ktoś ma, lub miał te głośniczki a może wie ktoś coś nie coś o nich, czy są dobre słyszał jak grają ???
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
za ta kasę źle nie może być,pewnie nie którzy powiedzą ze szkoda kasy,lepsze będzie to i to,wiedza wielkie G ,jeśli masz słuch jak Chopin albo Hendrix to się zastanów bo takich gości ciężko zadowolić
wiesz w tej cenie da się tez kupić Vibagdy kupowałem głośniczki tej firmy i zaniosłem gościowi żeby powiedział mi coś o tym głośniku, to powiedział ze jeśli chodzi o słuchanie to są kiepskie, no to zapytałem czy wydałem niepotrzebnie tyle kasy wtedy okolo 520zł to powiedział ze głośniki są dobre ale do "napier.....ki" wiec pomyślałem spoko
ale jednak wydaje mi się ze z niskimi tonami nie radzi sobie głośnik, oglądałem ostatnio "Pimp my ride" i tam wkładali MTX i dość je chwalili, wiec zastanawiam sie czy dadzą sobie rade z niskimi tonami...???
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki