Witam,
Panowie, mam dwa pytanka:
- jaka jest głebokość montażowa z tyłu w alfie 147 3D z seryjnym Bose na pokładzie??
Z przodu jest bardzo mała ok3,5cm, myślicie ze z tyłu wejdą głośniki o glębokości 66mm??
- jak zdjąć tylny głośnik? Czy musze odkrecić cały boczek??
Aktualnie wymieniam tragiczne głośniki seryjnego systemu BOSE w mojej AR stąd te pytania.
Prosze o pomoc, nie chce kupić głosników i potem zwracać a nie lubie dystansów itp..
pzdr

tylny ? woofer czy głosniki przy siedzeniach ?
Woofer jest pod boczkiem, 12 wtyków plastikowych, 4 śruby torx 10, i jest doklejony.
boczne - z tego co oglądałem to pod maskownicą są śruby.
Powiedz mi który masz rok auta ? Że BOSE jest takie tragiczne,
troche czytałem jak ludzie psioczą na te nagłośnienie - a u mnie na oryginalnych gratach gra w porządku.

Witam,
Autko 2002 rok. Moim zdaniem Bose gra baardzo mizernie i dlatego zmieniam wszystkie głośniki..
Chodzi mi o te większe tylne, ale wooferami to nie ma co ich nazywać..
Czyli mówisz ze maskownice zdjąć.. Okej, tylko jak? Jak ją podważam to nie chce wyjść za chiny a nie chce połamać..
A głębokość montażowa??

nie powiem ci dokładnie, u siebie szukałem jedynie możliwości wpięcia sie w instalke.
Mi udało się zdjąć maskownice, no i widac tam jakieś sruby
ale patrząc na fotki tych glośników to wygląda na to że bez zdjęcia boczku sie nie obejdzie. sam zobacx
http://img20.allegroimg.pl/photos/or.../63/1577606389
wrzucam link z allegro bo obraz rozwala strone

Dzieki za pomoc..
Majstro, wiem, że super dzwieku to nie da..
Chce poprostu wsadzić jakiś w miare rozsądny cenowo głośnik (np taki http://allegro.pl/hertz-ev-165l-woof...575816001.html ) i tyle, żadne tam car audio..
Przód już wymienilem na JBL nie pamietam co dalej i gra dużo lepiej niż tragiczny seryjnby bose..
Chce poprostu ustalić jak wyjąć seryjny głosnik i czy zmieści mi sie w to miejsce ten z allegro.. Tyle.
pozdro

Zawsze możesz ratować sie dystansami,
pamiętaj, że wzmak i tak cie będzie ograniczał
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki