Witam.
Jestem tu nowy.
Chciałbym zakupic radio + głośniki do 350zł chyba że to będzie jakiś wypas to trochę więcej.
Mogą byc używane. W samochodzie podłączenie jest to standardowe na zółte kostki. Prosił bym o podanie dokładnych linków do wszystkiego co jest potrzebne by załozyc głośniczki i radio.
Innymi słowy proszę o dokładną instrukcję jak założyć radio by grało ;p .
Pozdrawiam.

Radio razem z głośnikami za 350zł? Jeśli tak to raczej nic sensownego nie kupisz. Takie minimum to chyba Helixy lub PowerBassy oba zestawy za ok 250zł pozostała by stówka na radio i tu może być ciężko jedynie pozostaje szukać jakiś używek.
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 11-07-2011 o 16:04

To już jakieś radyjko masz na początek powinno wystarczyć więc 350zł bym przeznaczył na głośniki, dystanse i wygłuszenie drzwi. Zrób na początek dobrze przód później będziesz myślał o reszcie. Ja u siebie zrobiłem w miarę przyzwoity przód i mimo iż z tyłu w drzwiach siedzi seryjny odseparowany zestaw to jest on odłączony bo tylko psuje to co uzyskałem na przodzie...

Na przód wezmę poprostu helix db 62.1 za 200zł i na tym zakończę moje car audio.
A to radio podoła tym głośnikom ?
Ono jest jakies w miare dobre ?
Pozdrawiam.

Jak masz zamiar tylko wsadzić głośniki i nic więcej nie robić to podoła jednak jak chcesz uzyskać coś więcej to wygłusz drzwi i zasil je chociaż jakimś małym wzmacniaczem....

a mam do Cb pytanie czy jak podłącze to radio do moich głosników standardowych to nic mi się nie spali tzn czy radio nie będzie za mocne ?
Pozdrawiam.
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:33 ----------
A mam pytanie czy takie głosniki na tyłhttp://allegro.pl/glosniki-sony-xplo...712568666.html to dobre rozwiązanie + helix db 62.1

Możesz podłączyc śmiało, nic się nie stanie.
Jeżeli masz z tyłu pusto, to możesz te głośniki wmontować jako tzw. zapchajdziura. Najważniejszy jest przód, jak wspomniał wcześniej kolega Pływak.

wiecie co dam pod samo radio ten zestaw http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=5363211 na przód i tył , jak myslicie nie będe miał problemu z podłączeniem pod standardowe kable ?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki