Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Car Audio - sprzęt, modyfikacje dźwięku , nagłośnienie
-
Przyznam, że u mnie podobnie, ale po stronie pasażera. Cudów tutaj na pewno nie ma: nie łączą styki kabli i trzeba znaleźć trochę czasu, zdjąć tapicerkę, zlokalizować miejsce, przeczyścić i zakonserwować.
Pozdrawiam,
Ostatnio edytowane przez Ludvigus ; 25-07-2009 o 15:19
-
25-07-2009 15:14 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Pirat drogowy
witam
to chyba jakaś plaga jest bo i mnie się tak zrobiło. co u was pomogło?
pozdro
-
Przypuszczam, że na chwilę....ale u mnie pomogło posmarowanie tej gumowej osłony przewodów między słupkiem, a drzwiami. Jak zauważyłem za każdym otwarciem drzwi nie ślizga się po słupku, tylko ją wykrzywia w jedną i drugą stronę. Posmarowałem doraźnie jakimś smarem silikonowym gumę i kawałek słupka żeby jedno po drugim "jeździło" i jak na razie przestało przerywać.
Wniosek z tego taki, że pewnie coś nie łączy we wtyczce. Wcześniej dokręcałem wtyczkę, lub popuszczałem i też na chwilę był spokój.
"Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers." -Colin McRae
-
Użytkownik
Alfa i Omega

Napisał
Patricko
Od razu mówię, że mam Car Audio marki Bose, które jest chyba fabrycznie montowanie w tych modelach Alfy. W każdym razie zauważyłem, że nie mam wysokotonówek (tych małych głośniczków koło klamki), ale mniejsza o to, bo to sobie dokupię, ponieważ okablowanie jest.
Kurcze ja też tak mam. A pod tymi maskownicami na głośniki wysokotonowe są podciągnięte kable do montażu tweeterów??????????
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia