Fajnie, że jest taki sklep.
mam pytanko, czy są dostępne jekies czesci dedykowane do Alfy? Czy będze kiedyś coś takiego jak ramka na zegary na przedni słupek?
Witam wszystkich serdecznie
Prowadzimy sklep internetowy z akcesoriami oraz częściami przeznaczonymi do tuningu.
Sklep internetowy 2way.pl mimo iż funkcjonuje dopiero od roku, zyskał grono zadowolonych klientów w całej Polsce. W naszym sklepie znajdziesz produkty między innymi takich firm jak : JOM, FK, Dectane, Ta-Technix, KW, Eibach, Simota, Recaro, NRG, Autogauge, Aoma, TPI .Od stycznia 2010 oferujemy również zakupy hurtowe.
W naszej ofercie znajdziesz między innymi zawieszenia, wskaźniki, lampy, kierunkowskazy, fotele, akcesoria, układy dolotowe, filtry stożkowe, układy wydechowe, pierścienie centrujące i wiele więcej
Zapraszamy do naszego sklepu internetowego przy dokonywanych zakupach zostanie przydzielony rabat w wysokości 5% od każdego zakupu oraz kupony rabatowe 5% przy następnych zakupach
Warunkiem uzyskania rabatu jest wpisanie w oknie uwagi (okno pokazuje się przy wyborze płatności) nicku oraz nazwy forum
Jeśli nasza współpraca będzie owocna , rabaty zostaną powiększone oraz organizowane będą specjalne promocje
W 2way.pl Tuning Shop , możesz robić zakupy przez system ratalny Żagiel , minimalna kwota zamówienia w przypadku zakupów na raty to 100zł
ZAPRASZAMY
http://www.2way.pl
![]()
Fajnie, że jest taki sklep.
mam pytanko, czy są dostępne jekies czesci dedykowane do Alfy? Czy będze kiedyś coś takiego jak ramka na zegary na przedni słupek?
Proszę mi powiedzieć o jaką dokładnie Alfe chodzi??
Zapewne dla forumowiczów najlepiej by było gdyby sklep oferował dodatki, akcesoria do jak największej ilości modeli Alfa Romeo, bo jak narazie głównie w dziale "Zawieszenie" możemy coś dla siebie znaleźć.
Ostatnio edytowane przez saroo ; 07-02-2010 o 17:55
Ciągle rozbudowujemy swoją ofertę. Proszę jednak pamiętać że wiele produktów to rzeczy uniwersalne chociażby wskaźniki, filtry stożkowe, fotele, tłumik itp itd.
Jesteśmy firmą dynamicznie rozwijającą się więc nasza oferta jest coraz szersza.
Proszę pytajcie jeśli czegoś potrzebujecie a nie możecie znaleźć tego na naszej stronie a dołożę wszelkich starań aby to zorganizować chcemy być dla Was pamiętajcie o tym.
Pozdrawiam Marcin
zawieszenie gwintowane do e36 coupe pojemnosc 2.5 benzyna macie?? np firmy fk...
Alfa Romeo 155
Alfa Romeo 166
BMW E36 Coupe
fajnie by było jakby znalazły się lampy przednie do AR 147 2003 rok z soczewką![]()
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson
Mamy ale czas realizacji 6-14 dni
firmy fk ak 950zł
firmy fk coilover okolo 2400zł
---------- Post dodany o godzinie 12:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:29 ----------
Lamp do 147 chwilowo nie mamy ale zaraz poszukam i postaram się załatwić jak znajdę napisze na forum.
SPRZEDAM GRILL DO 156
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...tml#post583068
Stworzyliśmy firmę z miłości do samochodów i rozumiemy Waszą miłość do Alfy. Dlatego zrobię wszystko co w mojej mocy aby załatwić Wam do waszych samochodów jak najlepsze części. Dlatego jeszcze raz Was proszę pytajcie o to co potrzebujecie.
Nasz sklep internetowy jest w budowie ciągle nawiązujemy nowe kontakty głównie za granicą aby handlować częściami najlepszymi.
Rafał zerknij proszę na to jeszcze nie ma tego u nas na sklepie ale już jest w naszej ofercie
tłumiki dedykowane do Twojej Alfy
I jeszcze lampy
Pozdrawiam Marcin
---------- Post dodany o godzinie 14:05 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:46 ----------
Już znalazłem współpracujemy z firmą dectane tak więc mamy jeszcze takie lampki![]()
oczywiście po znacznie lepszych cenach
http://www.dectane.de/index.php?cat=...LFA-ROMEO.html
Ostatnio edytowane przez 2way ; 11-02-2010 o 13:54
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki