Marzę o tych felgach... Niestety, po pierwsze Kraków jest baaaardzo daleko a po drugie i tak nie mam funduszy![]()
Witam. Do sprzedania mam oryginalne felgi z AR 146 o rozmiarze 15 cali. Cena jaka
mnie interesuje to około 450 zł za komplet. Istnieje możliwość odbioru na terenie Krakowa i okolicy. Dokładne zdjęcia dołączę, jak będę miał już auto w garażu (dopiero kupione i paski się zmieniają...). Poniżej są widoczne na aucie.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 28-02-2010 o 00:58
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Marzę o tych felgach... Niestety, po pierwsze Kraków jest baaaardzo daleko a po drugie i tak nie mam funduszy![]()
saro - ktoś ci je może zobaczyć
dwa - pozycz jak uznasz że warto
telefony 15: w 4x98 rarytas chyba
Nikt by nie musiał dla mnie ich ogladac, od doświadczonego forumowicza bym sie nie bał kupować, tyle że koszty transportu wyniosłyby prawie połowe ich wartościMuszę poprzestać na marzeniach niestety
![]()
jest wielu forumowiczów przedstawicieli h. itp - mi podwieźli felgi ;-)
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.p...ht=przewioz%EA
Panowie, to mnie dobiliście.... Bociek szczególnie! Mogłem wystawić cenę większąNatomiast na serio, to sam nie wiem, jak proste są, ale jak zdejmę z auta, to sprawdzę na wyważarce.
---------- Post dodany o godzinie 01:00 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:57 ----------
Że ja niby doświadczony? Hmm, może trochę. Już tu na forum parę rzeczy sprzedałem (w tym niejaką AR 156....). Poza tym nie ma mowy, żebym komuś wcisnął jakiś bubel, bo nie pieniądz jest w życiu najważniejszy!
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Witaj
Sprzedajesz gołe felgi? Czy z oponami?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki