Ile byś chciał za osłonę(daszek) przeciwsłoneczny od strony kirerowcy do Alfy 156 98r. TS
Ile byś chciał za osłonę(daszek) przeciwsłoneczny od strony kirerowcy do Alfy 156 98r. TS
Kolego napisz jeszcze jaki silnik jest w tej alfie ?
1.9 Jtd 105 koni
http://picasaweb.google.pl/yogi18256/AlbumBezTytuU#
Ostatnio edytowane przez Yogi18256 ; 02-03-2010 o 13:50
Interesowałby mnie próg wewnętrzny tylni lewy (plastik).
Witam!
Szkoda autkaa wracając do tematu: Czy całe są plastiki przy podszybiu na których są spryskiwacze ??? (na zdjęciach widze że całe ale czy zatrzaski też są ok? ) + dysze spryskiwaczy?? Jaka była by cena???
Pozdrawiam
PS: Na przepływomierz nie ma co liczyć ?? (po zdjęciach widziałem że przodu nie ma).
Ten plastik na podszybiu chyba jest cały, maska tylko się podniosła do góry wiec spryskiwacze też są całe ale jeżeli chodzi o zatrzaski to chyba brakuje bo ja wymieniałem filtr to mi się nie domknęło. Komora silnika prawie nie ucierpiała przepływomierz jest cały. A cena słucham Twojej propozycji?
Interesowałby mnie dość specyficzne rzeczy. Mam luz przy mechanizmie różnicowym, w miejscu zaznaczonym na obrazkui interesowałby mnie podkładki ewentualnie jakieś łożyska które tam występują po stronie kierowcy krótsza półoś lewa. Czy byłaby możliwość zrobienia tym częściom zdjęcia i przesłania mi? Jeśli pasuje do 2.4 oczywiście
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki