950 na gotowo po renowacji czy w takim stanie jakie są teraz?
Nie sądziłem że to kiedyś zrobię ale ta zima dała mi w kość i naprawdę szkoda mi tych Alu na zimę używać.
Felgi niestety wymagają trochę pracy. Dwie z nich wyprostuję we własnym zakresie (krawężnik) więc kółka będą proste i wyważone jak trzeba. Ranty są porysowane i na boku felgi również widać trochę rysek.
Jeśli ktoś będzie zainteresowany, jest taka opcja że oddam felgi do renowacji (piaskowanie + malowanie) ale to kosztować będzie z 250-300zł.
Obecnie na kołach są opony Pirelli Wintersport 205/45/16 w stanie dobrym.
Cena myślę, że ze względu na unikatowość mam nadzieję nie odstraszająca:
950zł
Z oponami powiedzmy 1400zł
Sprzedaję troche na wyrost, bo będę je ściągał gdzieś za góra 2 tyg., ale ze względu że wiele osób już szuka alusów, dlatego daje info wczesniej.
Jakby co PW.
Poniżej kilka starszych fotek, nie odbiegają za bardzo od aktualnego stanu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
w stanie obecnym. renowacja opcjonalnie
950zł to sporo... łyknąłbym jakby kosztowały tyle po renowacji![]()
AR 146ti 2.0 16v '96- moja EX Bella
AR 155 1.8 16v + podtlenek LPG '97 - obecnie mnie cieszy
AR 159 SW 1.9 JTDm/ AR 166 2.4 JTD - w tym roku mam nadzieję że będzie jedna z tych
wiesz, sama wyjątkowość musi trochę kosztować
po renowacji cena będzie coś koło 1200zł, i chyba wystawie je też na ebay.de bo tam widziałem komplecik poszedł za spoooro więcej.
bobryt drogo na prawde, te same tylko nie regenerowane z napisem oryginalnym Speedline + oponki "16 205/45 jeden gostek sprzedawal za 600zl (650zl z transportem wliczonym) a wygladaly tak samo jak twoje jesli chodzi o zadrapane ranty![]()
Jakaś zniżka? Czy sprzedałeś na EB?![]()
AR 146ti 2.0 16v '96- moja EX Bella
AR 155 1.8 16v + podtlenek LPG '97 - obecnie mnie cieszy
AR 159 SW 1.9 JTDm/ AR 166 2.4 JTD - w tym roku mam nadzieję że będzie jedna z tych
ok, jaką cen proponujecie? felgi będą proste stan zewnętrzny dobry, tak jak na fotkach widać mniej-więcej
ślub mi się zbliża i potrzebuje cash![]()
ok, pilne. dacie rozsądną cenę i felgi są wasze.
niestety pieniądze mi są bardzo potrzebne :/:/:/
oponki też są na sprzedaż!
jakby co w poniedziałek będę w kontakcie
wystawiłem je na allegro:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1168036035
Ostatnio edytowane przez bobryt ; 30-07-2010 o 12:45
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki