sprawdz PW
Witam , zamienię swoje felgi TOORA 17' z oponami wielosezonowymi GOODRIDE 215/45ZR17 na ładne telefony 16' lub 15' .
sprawdz PW
A są w ogóle 15ki telefony?
Jęśli byś chciał to mam takie felgi z oponkami
http://allegro.pl/komplet-felg-alfa-...202999036.html
Link tylko poglądowy, to nie jest moja aukcja .
Oczywiście dopłata jakaś z mojej strony by była.
---------- Post dodany o godzinie 17:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:22 ----------
EDIT* Bocian a po co Tobie trzeci komplet TI ?![]()
nie boj sie Bocian to jest kombinator ;p handluje zeby na moja Cole wyrobic :]
"Podrobione buty sa z zewnatrz jak oryginal...ale tylko z zewnatrz, podrobione GTA tez..."
nie kombinator , poprostu jezdze po takich drogach, że mnie serce boli (dla zainteresowanych polecam przejazd na trasie Szczecin - Świnoujście po płytówce )
radar - nie o ciebie chodziło w zwrocie "kombinator" tylko o mnie
ale wracając do mojego pytania - jak dopłata by była gdybym dawał 16" telefony z oponami ( stan dobry ) ?
cola colą - ale powiedz temu któremu odstąpiłem* ten drugi komplet toora ti że jestem kombinator i handluję
* - odstąpiłem - przekazałem za cenę nabycia bez żadnego zarobku ( nie licząc piwka w ramach podziękowania od nowego właściciela )
![]()
Hmmm Bocian nie wiem . Jeśli z letnimi to taka dopłata żeby mi na zimówki zostało![]()
to moze chcesz kupic zimowki na felgach 15 stalowych?
albo moge dac 16 telefony z oponami letnimi plus 15 stalowe z zimówkami ale wtedy to juz drobna doplata z twojej strony
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki