Mam do sprzedania wyjątkowy własnoręcznie przerobiony grill do 156.
Nie jest to tandeta przeróbka polegająca jedynie na naklejeniu kilku listewek krawędziowych z allegro.
Zdjęcia dokładnie przedstawiają zakres przeróbki.
Cena za gotowy grill to ...zł + 11zł wysyłka.
Dla niektórych wyda się to dużo, ale proszę mi wierzyć, ciężko upolować grill w dobrym stanie i w przystępnej cenie, który posłuży jako baza do przeróbki. Ponadto praca z grillem by efekt był zadowalający jest misterna i czasochłonna.
W ramach współpracy mogę zaproponować odkupienie oryginalnego grilla od nabywcy, pod warunkiem, że jest w nienagannym stanie.
Wszelkie szczegóły poprzez prv.
Kilku użytkowników forum już zakupiło taki grill u mnie. Można spytać o rekomendacje np. kol KornelPL.
Zapraszam do zakupu.
Pozdrawiam.
- Rafał
Ostatnio edytowane przez alces1 ; 25-05-2011 o 18:21
Ładnie to się prezentuje, bez przesady i gustownie (tym bardziej, że w poprzedniej miałem podobny) Jakieś pomiary na hamowni po jego montażu robiłeś? Bo moja zdecydowanie lepiej szła na trójce po takim "modzie"... Pozdrawiam.
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.

Up...

Grill sprzedany
Pozdrawiam.
- Rafał

Do sprzedania kolejny grill, oprócz standardowej przeróbki dołożyłem do niego siatkę, co widać na poniższych zdjęciach.
Grill jest w idealnym stanie, świetnie się prezentuje na samochodzie niezależnie od koloru lakieru.
Cena to 165zł + 11zł - koszt wysyłki. Oczywiście chętnie przyjmę w rozliczenie oryginalny grill, jako bazę do przeróbki pod warunkiem, że obwódka chromowa jest w nienagannym stanie. Wówczas cena za grill do uzgodnienia.
Zainteresowanych proszę o kontakt na prv.
Pozdrawiam.
- Rafał
Ostatnio edytowane przez alces1 ; 25-05-2011 o 19:37

Up.
Pozdrawiam.
- Rafał

Wysłałem Ci wiad na prv.
Pozdrawiam
- Rafał

jaka cena przerobienia takiego grilla ?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki