Znalazłem Hidy z gwarancją, lepszej jakości za 150zł więc cena nie wzrasta znacząco. W środę będzie gotowy następny zestaw
www.centrumaudio.plPisząc, lub dzwoniąc-mówić,że z forum Alfy-rabat murowany
Przerabianie lamp na soczewkowe- szczegóły na PW
Nowe ceny- komplet samych lamp soczewkowych z czarnym środkiem lub nie z zestawem żarówek H7 , przy przyjęciu starych w rozliczeniu kosztuje 500zł.
Xenonami się już nie zajmuję, mam znajomego,który może zająć się sprzedażą wysyłkową takich kompletów, które ja wziąłem na próbę,ale już wszystkie poszły.
Zestaw Hidów u niego kosztuje 150zł plus wysyłka.
Wszystkie zestawy sprzedane, następne dopiero w przyszłym tygodniu. Kombinuję nad lampami w 147,już widzę,że da się zrobić,szukam tylko wzoru![]()
A zestaw na bixenon, środek srebrny tylko czarna ramka - bez żarników i ze zwrotem moich lamp?
Bixenon jest w cholerę droższy.. Wyjdzie to 1000zł za same lampy z Twoimi w rozliczeniu. Soczewka przesłonowa.
fiu fiu... to chyba zostanę jednak przy wykłych soczewkach, poza tym dziura w miejscu długich też mi się średnio podoba![]()
Dokładnie. Ja proponuję Hida na długieNie używa się tego często a jak mrugniesz komuś to widać,że hoho
![]()
problem z hid jest taki, że zanim się rozgrzeje to chwila mija. druga sprawa, że nie lubi częstego włącz/wyłącz. trzecie, że gdzie ja powieszę 4 przetwornice![]()
W sumie to masz rację. Z tą chwilą na rozgrzanie,to myślę,że można z tym wytrzymać,jak się przepali,to sie reklamuje i najczęściej dostaje nowePoza tym np komplet dwóch żarników H7 kosztuje 50 zł. Ja przetwornice pochowałem od strony kierowcy tam gdzie jest maskowanie centralki kompa, a od pasażera pod zbiornik spryskiwaczy
![]()

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki