Nie ma przeciwskazań oprócz braku homologacji na xenony i samopoziomowaniahehe..
Dlatego ja ponawiam prośbę do osób które zakupiły lampki z tego tematu do 147 aby wrzucily foto poglądowe jak to świeci na dobrej żarówce H7 Nightbreaker albo Bluevision..
Dzięki wielkie![]()
Z tego co wiem, to wszyscy założyli Hidy chyba
www.centrumaudio.plPisząc, lub dzwoniąc-mówić,że z forum Alfy-rabat murowany
Przerabianie lamp na soczewkowe- szczegóły na PW
Na dniach będzie nowy zestaw poliftowy

ja nadal pilnuje tematu przed liftowego 147 więc Proxim@Ar pamiętaj o mnie
Pamiętam kolego, zapisałem Cię w zeszyt kolejkowy![]()

a długi ten zeszytbo wiesz nieciśnie mnie bardzo moge poczekać w kolejce aby tylko wszystko było ok i pełen profesionalizm a ogólnie to mnie interesuje w wydaniu czarnym środek bo auto czarne to myślę że będzie się xenony fajnie prezentować wiosną na 17 cal felgach dodatkowo
Teraz ogólnie jest ciężko o soczewki dobrze pasujące do 147, stąd tak długi czas oczekiwania. Na czarno nie ma problemu

Oto moje lampy, wielkie dzięki proxim. Robisz naprawdę wspaniała prace. Dopiero teraz daje znać bo rzadko bywam w domu i dopiero niedawno je założyłem. Nie zwracajcie uwagi na lakier, alfa na wiosnę będzie malowana.
Pytanko czy ma ktoś zdjęcie rozkładu światła na tych reflektorach soczewkowych ale nie na HID'ach tylko na zwykłej żarówce H7? Podeślijcie jeśli możecie i napiszcie jak z długością snopu światła przed samochodem, bo niektórzy mi mówili, że soczewka ze zwykłą żarówką H7 świeci gorzej od klasycznego odbłyśnikowego reflektora.
moja ślicznotka blue cosmohttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._tomek921.html

Nie wiem jak w inych samochodach, ale w Alfie z soczewką i zwykłą żarówką widać znaczącą różnicę. W końcu pojawiła się linia światło cienia snop światła znacząco się wydłużył. W końcu coś widać przed samochodem![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki