trzeba byłoby sie pobawic z tym ale pewnie do zrobienia.
z tego drugiego zdjecia chyba łatwiejsza taka przeróbka..
moglbym sie tego podjac, tylko wszystko zalezy od tego ile jest ktos w stanie za takie cos zaplacic ?
Sprzedam czarne lampy Carello do 156 | Grill ala Cadamuro do 156
Cena to kwestia wykonania, kosztów, materiałów oraz pracy oczywiscie która byś sam zaproponował ale jesli bylaby rozsadna to napewno nie ja jeden bylbym chetny
A w środku poliftowym? Tu już trzeba by było zegary gdzieś przenosić
www.centrumaudio.plPisząc, lub dzwoniąc-mówić,że z forum Alfy-rabat murowany
Przerabianie lamp na soczewkowe- szczegóły na PW

No ok sam panel panelem ale trzeba jeszcze trochę pociąć samo wnętrze deski nie prawdaż?
ok, zakupiłem na alledrogo jedna na próbe. zobaczymy czy coś z tego będzie
Deskę to już każdy sam sobie powycinaJa myślę co z zegarami zrobić, na słupek przyszłościowo mają iść wskaźniki ciśnienia i temperatury oleju..
www.centrumaudio.plPisząc, lub dzwoniąc-mówić,że z forum Alfy-rabat murowany
Przerabianie lamp na soczewkowe- szczegóły na PW
W wersji przed liftem wyglada to tak ze trzeba bedzie sie troszke nameczyc z przelozeniem pokretel od nawiewu nizej ... z tego co mi wiadomo sa one w plastikowej skrzyneczce nie wiem czy sie ja sciaga czy trzeba to jakos poprzymierzac zeby z zadnej strony nie haczylo ....
Proxim@ArMiejsca na slupku mozesz miec 3, rezygnujesz z zegarka bo bedziesz mial go na panelu, pozostaje tylko temperatura powietrza i wskaznik paliwa cos trzeba bedzie wybrac :] Tylko teraz CO WAZNIEJSZE ?! hahahaJa myślę co z zegarami zrobić, na słupek przyszłościowo mają iść wskaźniki ciśnienia i temperatury oleju..
hyiehNo to kolego czekam az pokazesz swoje dzielo, czekamy na fotki, wycene, i dalsze produkty ...zakupiłem na alledrogo jedna na próbe. zobaczymy czy coś z tego będzie![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki