Witam
Jak w temacie mam na sprzedaż kilka sztuk rozpórek do Gtv 2.0TS Rozpórki są wykonane solidnie, przez mojego Kolegę który zajmuje się spawaniem zawodowo. W tej chwili dostępne są od ręki rozpórki z polerowanej stali nierdzewnej oraz zwykłej, lakierowane proszkowo na czerwono.
Cenowo wygląda to tak:
-polerowana 250zł
-lakierowana 170zł
Wysyłka wychodzi 17zł
Rozpórki wyglądają tak:
Lepsze fotki polerowanej będą w poniedziałek. Od razu napiszę też, że do v6 nie pasują ale jeżeli ktoś z V6 chciał by rozpórkę i przyjechał by na przymiarki do Tarnowa to ma ode mnie stalową (może być polakierowana ale wtedy nie odbierze od razu) rozpórkę gratis![]()
a do 164 V6 da rade zrobic ? :-)
J.
164 3.0 reconstruction process temporarily suspendedGolf V klekot do jazdy :-)

A do 156 da rade zrobić?
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA

Rozpórki są w kolorze czerwonym bo jest najbardziej uniwersalny a przy kilku sztukach da się wynegocjować normalną cenę za lakierowanie proszkiem. Jeżeli chciał byś czarną to mogę spytać ile by kosztowało polakierowanie czerwonej na czarno lub jak będziemy jeszcze kiedyś robić do Gtv to mogę Ci sprzedać taniej nie lakierowanąZ tym, że lakierowanie jednej wychodzi ok 20zł lub nawet mniej więc nie wiem czy się opłaca nie lakierować...
OczywiścieAle musiał byś podstawić samochód do Tarnowa.... Chyba, że masz np na wzór rozpórkę wtedy mi wysyłasz i robimy kopie
![]()
Tak jak napisałem w tym temacie Zakup grupowy rozpórek do 2.0 TS rozpórki do 156 są priorytetem i koło połowy stycznia będziemy ruszać z wykonaniem a za niedługo pojawi się odpowiedni temat w dziale 156![]()
Nosz kurde troche daleko mam... zwłaszcza że moja stoi bez motorka aktualnie ^^
a jak juz to da rade zrobic z końcówkami w kształcie kołowym tak aby objęły całe kielichy?
chodzi o cos takiego:
751017" >![]()
164 3.0 reconstruction process temporarily suspendedGolf V klekot do jazdy :-)

Ja w temacie 164 nie siedzę ale czekaj czekaj.... mam w sumie 164 V6 z która nie wiemy co zrobić i może udało by się ją jakoś dostarczyć do warsztatu żeby zrobić rozpórkęTylko suka sprowadzona jest już chwile temu i nie wiem jak z legalnością przemieszczania się nią... zbadam temat
Albo jak masz od kogo pożyczyć rozpórkę na wzór to by lepiej było
A flansze na kielichy itak wycinamy na CNC więc kształt mogą mieć dowolny
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki