Witam, może jest ktoś zainteresowany przeróbką panelu na 2din.
Przeróbka (mojego) panelu w stanie surowym do malowania lub hydrografiki etc. wynosi 250zł (przed i po lifcie cena jest taka sama). Dodatkowo ew. wysyłka kurierem, myśle że jakieś 20zł.
758990" >![]()
![]()
Zapraszam.
Ostatnio edytowane przez hyieh ; 13-01-2012 o 18:04

A wejdzie tam coś 2DIN?
Możesz fotę wrzucić jak to wygląda?
no właśnie to jest na 2din, zdjęc jeszcze nie mam z radiem ale juz niedlugo będą.
jeżeli wybierzesz sobie radio to zrobie pod nie ramkę, nie wiem dlaczego, ale są rozbieżności w wymiarach paneli radia.
jak wyżej

moje gratulacje wykonania panelu 2 din parę miesięcy temu o tym myślałem i znalazłem gościa w Łodzi który to robi ale jak zaśpiewał kwotę prawie 500 zł to odpuściłem więc napewno sprzedaż nie jeden taki panel za tą cene jeszcze raz gratulacje za wykonanie dobrej roboty![]()
Dla mnie bomba, ale jak wygląda sprawa montażu radia od wewnątrz? Pewnie trzeba dorzeźbić jakieś mocowanie, bo tam raczej niema na czym oprzeć i przykręcić?
dzięki i zapraszam, mam juz koncepcje na nowe rozwiązania
---------- Post added at 20:40 ---------- Previous post was at 20:38 ----------
Bez przeróbki się nie obejdzie wiadomo. Trzeba troche przyciąć, wyciąć dorobić i będzie się trzymać. Z tego co patrzyłem wstępnie to nie będzie dużego problemu. Myślę, że jakieś fotki z pierwszego montażu się pojawią, zoabczymy.
No myślę że będę zainteresowany, tylko jak byśmy to załatwili? Trza będzie wysłać do ciebie mój panel przerobisz i odeślesz, na zasadzie podmianki że ty wysyłasz przerobiony a ja ci odsyłam stary, czy po prostu wysyłasz to co na zdjęciu?
Mam jeszcze 2 sztuki do skończenia, także trzeba bedzie poczekać, ale myśle że sprawnie się uwine- mniej wiecej jakis tydzień, półtora.
Panel kupuje na własną rękę, przerabiam, wysyłam.
---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:03 ----------
Poprzedni mogę odkupić, jak już będziesz miał luzem.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki