Mam na sprzedaż zestawy Hid pod soczewkę, ewentualnie na długie do zwykłych lamp. Są to lepsze jakościowo Hidy, niż te Chińskie, przetwornice są cyfrowe, a nie analogowe, co eliminuje efekt ,,mrugania'' po tygodniu czy miesiącu. Daję pełną gwarancje na 12 miesięcy a nie pseudo gwarancję z alle.. Cena za zestaw to 190zł plus przesyłka ok 16 zł
Zdjęcie poglądowe, pudełka co dostawę praktycznie są inne, więc nie ma co się sugerować.Można też kupić osobno żarniki o innej barwie. Komplet dwóch żarników kosztuje ok 85zł z przesyłką. Zapisy najlepiej na PW lub Gg- 13072669
Ostatnio edytowane przez Jagiel ; 11-04-2012 o 23:03
www.centrumaudio.plPisząc, lub dzwoniąc-mówić,że z forum Alfy-rabat murowany
Przerabianie lamp na soczewkowe- szczegóły na PW
Dużo tego masz? Dostajesz to jakoś regularnie?
AR 146 Ti, 97r Zender. Zapraszam do oglądania i oceniania http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...146_domin.html !!
Alfa Romeo stworzone z tego samego co sny...
Dość sporo. Dostawy są regularnie co tydzień
Ja zamawiałem prztwornice Tylko bo zarniki juz miałem. Jakość naprawde dobra polecam![]()

Można 4300K?
Ci ludzie jeżdżą jak szaleni! Ledwo ich wyprzedzam!
Uzależnienia można leczyć... Ale po co, kiedy są przyjemne?
// Sprzedam Polo 1.4 2000r. - info na PW //
MożnaDo 156 na H7 tak?

Tak, ale musisz poczekać, bo zbieram drobne do skarbonki i zamówię od razu z soczewką gta-look![]()
Ci ludzie jeżdżą jak szaleni! Ledwo ich wyprzedzam!
Uzależnienia można leczyć... Ale po co, kiedy są przyjemne?
// Sprzedam Polo 1.4 2000r. - info na PW //
Nie ma problemu![]()
Witam
Zakupiłem ten zestaw, jestem w pełni zadowolony wszystko wygląda na solidne, zamontowane i odrazu widać polepszenie widoczności także polecam ten zestawikdodam że wybrałem 6000k, ładnie się prezentuje
![]()

a powiedzcie mi gdzie montujecie przetwornice bo w 156 jest mało miejsca i nie wiem jak najlepiej by było zamontować ten zestaw ??
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki