Pięknie, może to będzie sposób na niego?![]()
www.centrumaudio.plPisząc, lub dzwoniąc-mówić,że z forum Alfy-rabat murowany
Przerabianie lamp na soczewkowe- szczegóły na PW

ten koles dziala na wielu forach internetowych. i oszukuje zawsze w ten sam sposob, ze ma jakas potrzebna czesc, ze wysle ale prosi o zaliczke albo za wysylke. kwoty nie za sa duze, do 50zl z reguly. sporo ludzi oszukanych w ten sposob mysli "a tam tyle to juz trudno, szkoda nerwow zeby sie szarpac za 40zl" tylko ze jesli uda mu sie oszukac kilka ludzi na taka nieduza kase (a udaje mu sie) to u niego zbiera sie juz calkiem fajna sumka. na vectra unlimited tez juz o nim bylo, i domyslam sie ze na wielu innych forach tez juz dziala. rozwagi ludzie przy zakupach, googlujcie numer konta.
Ostatnio edytowane przez ishan ; 05-02-2012 o 10:53
Może poprostu handluje częściami, i jeśli to robi uczciwie to tylko się cieszyć.. Czujnym trzeba być jak widać, ale nie ma co też na siłę robić z kogoś nieuczciwego sprzedawcy nie mając ku temu żadnego konkretu.. bo handlarz nie koniecznie może mieć chęć pisania jak my o różnych sprawach na forum..![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm
Według mnie podejrzana sprawa. Wszystkim coś oferuje, a mimo to podnoszą temat `nadal kupię`, więc transakcje nie dochodzą do skutku. Sprytny nick- po wpisaniu w wyszukiwarkę czy tu na forum, czy na googlach nie rzuca się na pierwszych stronach. Posługiwał się tutaj 2 nr gg, wiec tez troche dziwne. To tylko moje podejrzenia, ale jezeli bedzie trzeba to za nie przeprosze, ale na razie bede obserwował temat.

mnie też oszukał na 20zł chciałem kupić od niego katalizator i jak zwykle chciał zaliczkę 20zł na wysyłką bo spłukał się po świętach no to wysłałem i cisza 2 miesiące :-) mam jego numer telefonu ale nie odbiera
ale że kto?

Panowie, zasada ograniczonego zaufania, przesylka za pobraniem i takich tematow by nie bylo ze ten wzial zaliczke i zrobil mnie w bambus itp itd

Mi już graty idą prawie 3 tygodnie od wpłaty. Obawiam się że będzie kolejny gość...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki