Jak w temacie zamienię felgi do alfy 159 16, takie jak na obrazkuna 17 lub 18, taki wzór :
Najchętniej razem z oponami letnimi. Moje felgi sprawdzone 2 tyg. temu przy zmianie opon na zimowe i podobno są w stanie dobrym +. Nie pogięte, nie poobdzierane zbytnio, ogólnie moim zdaniem również stan dobry.
Jak znajdzie się chętny to więcej szczegółów i na pewno się dogadamy co do ewentualnych dopłat.

A jak cena interesuje cie za te 16,na allegro widzialem takie 17 za 2000 z ladnymi oponkami

najchętniej taka, żebym nie musiał dopłacać i przesiąść się na 17, ale zdaję sobie sprawę, że 16 są trochę tańsze niż 17. Przejrzałem allegro i znalazłem 2 aukcje z 16 z oponami jedne 1500 drugie 1600 więc myślę, że moje też wyceniłbym jakoś na 1500, ewentualnie 2000 za felgi i 2 komplety opon: letnie i zimowe.
Felgi do zamiany będą i tak dopiero na wiosnę, bo teraz nie chcę kupować dodatkowo zimówek.
Jesteś zainteresowany wymianą lub kupnem?

szczerze to liczylem na nizsza cene,ja tez ogolnie szukam na wiosne ale raczej 17 cali,do alfy ciezki temat z 17 wiec celuje tez w oploskie![]()

mi jakoś te oplowskie nie podchodzą i ogólnie szukam tylko felg od alfy, dla mnie najładniej auto wygląda na dedykowanych felgach, a tych na allegro zbyt wiele nie ma (w każdym rozmiarze) ostrze sobie zęby na 18, tylko, że cena opon jest już dużo wyższa w porównaniu z 17 :/
a co do ceny to jestem otwarty na propozycje (rozsądne), do wiosny jeszcze sporo czasu z tego co ostatnio widać, więc mam czas na szukanie nowych i negocjacje

16 cali ,fajna sprawa,mozna mniej uwazac ale jednak 17 kusza bardziej,jak widac ciebie nawet 18jednak wyglad ma znaczenie
![]()

na lato, nasze drogi i krawężniki optymalne wydają mi się 17, chociaż musiałbym przejechać się na 18, może też dają radę a wyglądają dużo lepiej. W sumie są koledzy na forum, jeżdżą na 19 i też zbytnio nie narzekajątak więc sprawa cały czas otwarta. Zamiana 16 na 17 lub 18 dla chętnych
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki