Jak w temacie.
http://allegro.pl/nakladki-na-luster...084573909.html
Polecam

Szkoda, że nie są satynowe.
Czy cena jest do negocjacji? Dlaczego sprzedajesz? Nie spełniły Twoich oczekiwań?
Pozdrawiam.
- Rafał

a w jaki sposob sie to montuje?

dzieki,fajna sprawa,jeszcze koleczka i "prawie" jak TI

+ nakładki progowe + zawieszenie + tapicerka +... i mamy TI
Ale nie róbmy OT.
Pozdrawiam.
- Rafał
Sprzedaje bo mam też satynowe, ale przyznam szczerze że 2 dni zastanawiałem się które sobie zostawić także jedne i drugie dobrze wyglądają i tylko kwestią gustu pozostaje wybór... Na pewno na odcieniach czerwieni (wiśnia itp) lepiej będą wyglądały chromy niż satynowe a na ciemnych kolorach lepiej satyna...
Co do negocjacji to mogę sprzedać poza allegro za 180 i przesyłka gratis... zapłaciłem za nie 230 + przesyłka a były tylko założone do przymiarki więc są nowiutkie, żadnych zadrapań czy rysek...

myślę że jak ktoś kupi za 180 i nie będą mu się podobały to i tak odsprzeda je za te same pieniądze a może jeszcze zarobi jak cierpliwie poszuka kupca![]()

Masz kolego jeszcze te nakładki na te lusterka? Jeśli nie to czy mógłbyś mi powiedzieć gdzie mogę je kupić i w jakiej cenie (chodzi mi o te chromowane - auto w kolorze wiśniowym). Ps. W Aso w Kielcach Ci ludzie naprawdę mało wiedzą, potrafią jedynie wbić numer vin auta i zamówić oryginalną część do konkretnego egzemplarza, jak spytałem o progi z wersji TI to żaden z obsługujących mnie Panów nie wiedział o co mi chodzi.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki