Widziany, Widziana, Widziani :D

AR 159 kombii na ramkach widziana przed chwilą na ostatnim groszu, DW 925HL. Akurat przechodzilem na przejściu dla pieszych:P

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kolegę (DW 918VV) trasa Hallera-Armii Krajowej ok 15:40 (wpuściłem do ruchu)

Dzisiaj po 14:00 przed Komornikami (wlkp) w strone Poznania GT na DL i ramkach, machałem :)
Pozdrawiam :)

Hadzia!! :-)

127.jpg

dzięki ;] jeszcze zimówki, ale dzisiaj założyłem letnie wiec zaglądaj ;]
Ostatnio dosyć często bywam na Jeronimo... Wysypiam się w kolejce czekając na rozładunek do rampy 25 - 27... Z reguły mam awizacje od 09 do 13tej. Gdybym wiedział gdzie cie szukać to bym podszedł się przywitać ;-)

Na prawdę dużo alf jeździ po 71. Widziałem niebieską brerę na ramkach, parę 156 i 159. Pozdrawiam ogólnie ponieważ nie mogłem ich wszystkich zapamiętać :P

W ostatnich dniach widziane:
-159 granat na ramkach, skrzyżowanie Traugutta z Pułaskiego, Pani za kółkiem
-156 GTA sobota wieczoru na Kazimierza
-Często widywana jasna 147 przed FL na KRK180

A kto to zawitał dziś koło mojego domku? Widna koło stacji SHELL ;-)
183.jpg

Ostatnia edycja:
Dziś widziałem dużo Alf stacja shell 146 niebieska Alfa Kuzniki skrzyżowanie srebrna 156(chyba na ramkach) oraz 159 czarna ul legnicka pozdrawiam

Skrzyżowanie srebrna 156 ale gdzie?

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

To fantastycznie:) ja widzialem 4 x156 i 2x159 machalem trabilem i nic...mam dola...

Oj to jednak nie byłem ja. Ale srebrna 156 się zgadza :-D

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

Dziś widziana 159 czarna kombi oramkowana wrocław żerniki około 20 pozdrawiam (stała na osiedlowej uliczce)

Widziana wczoraj 156 na krajowej 5 przed A4 były łapki i światełka

Amortyzatory
Powrót